Ribolov > O ribolovu, priboru, radnjama

SPRO

(1/4) > >>

Kapetan:
Kupio sam dva kompleta varalice od www.spro.com pa me zanima kakva su iskustva ....
Par varalica je oko 200 dinara...

zastupnik za srbiju http://www.topfish.rs/  doduse cene ispod mosta su 10-20% nize...

deda:
Po obicaju , pogresan ti redosled poteza! stri

1. vidis nesto i to nesto ti se dopadne

2. raspitas se kod ljudi koji se ponesto razumeju

3.ako daju pozitivno misljenje kupujes

Ovako , dobre su to varalice , jedne su dobre varalice to!! ha  A mozda i nisu..............!!

A kod silikonskih varalica nema dileme......http://www.orka-jk.com/  !!!

Kapetan:
ovo su solikonske , i izgledaju kranje realisticno ...

poljo:
Realisticno tebi i realisticno ribama su dvije , ne , tri razlicite stvari. Odavno postoje varalice koje su za hvatanje riba i varalice za hvatanje ribolovaca. Jedini ispravan redoslijed ti je Deda napisao gore . Varalicarenje je veoma zahtjevan vid ribolova . Prvenstveno vremenski zahtjevan pa onda i materijalno . Da udjes u ovu pricu treba barem 10 puta da odes sa nekim ko zna sta radi pa tek onda da krenes u obimnu kupovinu opreme . Odgovorno tvrdim da nema varaliccara (ili onoga ko misli da je varalicar) da nema barem , da ne pretjeram, 200-300 razlicitih varki . E sad , sta od toga stvarno radi ???? Ne postoji knjiga, sajt ,film ili nesto slicno sto ti moze dati znanje koje se stice samo iskustvom . Kako god da neko napise realisticno nije u mogucnosti da ti u ruku utjera osjecaj da li je varka zakacila ,dodirnula dno ili smudj "pipka " . Idi redom . Da bi se odlucio ,konacno, sta hoces i kako da pecas iskoristi ljude oko sebe i nauci sta volis i sta ti odgovara tvom temperamentu i rasporedu vremena. puh evo me kao neki pretjerujem u pisaniji .

petar_kozic:

--- Citat: Kapetan  12, 03, 2012, 12:13:13 posle podne ---ovo su solikonske , i izgledaju kranje realisticno ...

--- Kraj citata ---

Za dobru, lovnu varalicu utice:

90 % sam rad varalice
10% izgled (vise odgovarajuca boja nego da li ima nacrtano ili 3D oko i sl.)

Mozda se neko nece sloziti.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju