Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Oduvek sam sanjao Panticu da budem kapetan od belu ladju!

<< < (10/11) > >>

poljo:
Glik skup kao zara. Ima to na drugim mjestima i bolje i kvalitetnije a kud i kamo jeftinije. Nista od te price dok ne dodjes kod nas i vidis kvalitet zrade. Polako i redom drze. Jeste da si gliseras ali polako

zoke:
poljo te za......va on je sa tendom prosao najeftinije natako suncobran i zavrsio posao ,sve mi se cini da ce i na to da te nagovori  hi hi hi samo nesmijes onda sam ploviti ,ko ce da ti drzi suncobran kad dune vjetric

poljo:
Citao je on forum i zna da ja nisam mjerilo . Htjeo sam da mu pokazem rukotvorinu na tvom plovilu i uputim ga na majstora . Koliko znam ti si zadovoljan vec par godina .
Ja nikud ne zurim nikad pa ako duva da odnese suncobran ... iskoristicu ga kao jedro . Da se malo pristedi sto da ne . Kakvo mi je korito jos ce i da funkcionise . ffff

zoke:
ko govori o mjerilu pa pricam  mu prosto jednostavno lijepo a bogami i funkcionalno a bogami i jeftino

poljo:
Za mene je dovoljno . Ja sam skoro zavrsio sa ulaganjem u Naveen i pocinje explatacija do prodaje i sledeceg projekta. Nek momak dodje da pogleda i sam sebi skroji kako misli da treba . Uzalud je objasnjavati i pricati dok se svojim ocima ne pogleda i iskusi vise varijanti .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju