Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Oduvek sam sanjao Panticu da budem kapetan od belu ladju!

<< < (8/11) > >>

Srecko Sojic:
vidim ja kuca je ovo krenulo. samo da znate sta je u pitanju ako me nestane...ili sam u nekoj Marini ili me je zena skentovala kao stetocinu  tamburanje

poljo:
"samo da znate sta je u pitanju ako me nestane...ili sam u nekoj Marini ili me je zena skentovala kao stetocinu  "
Uhvatil te zena ili Marina ne popusta? Nisi se javio kad si prolazio sa ladjom (ako si prolazio) . Stanice su u pripremi ... eto !

Srecko Sojic:
dje si poljo legendo savskih sprudova i panjeva  k5
prolazio jesam ali na zalost bez ladje  no125
posto sam u holandiju stigao u petak ujutro nisam stigao da zavrsim sve papire tako da sam se morao vratiti bez plijena  25648

medjutim, i prikolica i brod su iznad ocekivanja! brod je u mnogo boljem stanju nego sto sam ocekivao i MNOGO je veci a trejler je mamut! nosi 2700kg! kada smo stavili brod nije se savio ni milimetra. mi smo posli bmw-5 ali cu morati da organizujem jace vozilo za jun kada budem isao po njega. evo slicia da vidite kako to izgleda

Arsa:
Srećno Srećko!  114

LSI:
E, Srećko, Srećko!

Sa ove slike se vidi koliko je brod lep baš kao što vidimo koliko su bule lepe kad šetaju centrom Teherana.

Pa, što nas mučite, prijatelju?
Mi smo, ipak, deo zapadne civilizacije i volimo da se vide i noge i struk i lice...

Kako da komentarišemo ladju ispod cirade?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju