Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***

Prolecni protest

<< < (3/8) > >>

STG:
Odradili bi, oni,nego im nije dozvoljeno... 55555

taxi:
voim sto pricate o cukarickom rukavcu ali tema je o protestu pa da bar pisemo otome mozda neko vidi docicu ja i u rukavac da protestujem ako se vi dogovorite ovde se covek ponudio da bude organizator pa ispostujte to kazite da ili ne a za rugo otvorite temu pa dzakajte koliko hocete

HOGAR:
Ja  mislim da sam napisao pre godinu-dve.Parking servis je dobio bez tendera i konkursa  eek, Cukaricki rukavac da pravi modernu marinu,jos pre 12 godina.Igrom slucaja imam i idejno resenje pomenute marine.Cista stranacka otimacina bez pardona,mislim u zutoj boji  lol.Bilo bi zanimljivo organizovati protest  ispred upravne zgrade,parking servisa,pa ponoviti sve ovo ispred nezavisnih medija[ako ih jos uvek ima],lele koja bi to komendija bila,jer misle da je vec zaboravljena manipulacija  ha kgk. Ako se odlucite za protest,evo i mene,ali ispred vlasnika buduce marine,oni su nadlezni,ali normalno cute

Mezija:
Nisam se nudio kao organizator,hteo sam da ukazem da je mozda momenat da ponovo pokrenemo inicijativu da sa
ukine porez koji su nam nametnuli,ili da nam dozvole da registrujemo nasa plovila sezonski na 6 ili 9 meseci a ko zeli
neka registruje plovilo na 12 meseci ,da imamo bar neki izbor.Koliko sam razumeo sad i kad se zakasni sa obnavljanjem
registracije naplate i za period kad plovilo nije bilo registrovano.
Uostalom ako smatrate da u nasoj zemlji je sve kako treba i da se netreba buniti onda ok.
Neocekujem da se nesto bitno promeni ali bar da ukazemo na neke probleme jer taj porez nece ukinuti ako to niko netrazi

poljo:
Ako stvarno hocete da Vam taj , eventualni , protest uspije barem u nekoj mjeri mogu da Vam dam kontakte ljudi koji se bave tim poslom organizacije slicnih stvari . Ima odredjena procedura koja mora da se ispuni i odradi da bi bilo koji skup imao iole efekta . E sad pitanje je koliko ovde ima zainteresovanih da zaista zatalasaju i promjene nesto .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju