Nautika opšta... > EKOLOGIJA
Grad raspisuje konkurs za postavljanje splavova
Arsa:
Mani, mani ... b1
deda:
Stvarno smo cudo!!!
Bezvlasce i haos na obalama i svi ospu paljbu kako niko nista po tom pitanju neradi!!Krene se u sredjivanje stanja , e onda su lopovi , ko zna sta sad muvaju , oce da sklone male i one na atraktivnim lokacijama i jos trista "teorija zavere"!!! Ko hoce moze da sazna o tome sve.
Svi ugostiteljski objekti i marine moraju da imaju fekalni tank! Propisani su standardi sta sve mora da ispunjavaju plutajuci objekti! Sklanjaju se svi brodovi , splavovi koji nisu u funkciji i kojima se neznaju vlasnici !!Od Brankovog mosta do nultog kilometra reke Save imate toliko rugla da me ponekad sramota!!Nakrivljeni stari brodovi , splavovi ostavljeni tek tako!! Ako je bolje tako , onda uredu , izvinjavam se!!
Pingvin44:
Cekaj bre, pa jel su pre leda imali te fekalne tankove?
Odakle meni uz camac non stop ulosci, kurtoni i ostala sranja? Kakve veze ima fekalni tank na splavu ako iz zgrade na obali Dunava sulja direktno cevka f i 2 metra sa raznim sadrzajem? Ako je do uvodjenja reda pa sto ga ne uvodise pre ovog leda???
Kapetan:
premestio sam ovo u EKOLOGIJU...
ovako , ovaj konkurs u potpunosti podrzavam... a objasnicu vam i zasto...
drzava je isparcelisala reku ... odredila zone gde sta moze i slicno... dala tehnicke karakteristike splavova... manje vise sve sto je trebalo je uradjeno ...
ovaj konkurs PRVI PUT daje garantovani ostanak na vodi 10 godina ukoliko placate redovno zakupninu, sto je jako dobro ako planirate da postavite nesto na vodi .... u kontaktu sam sa upravom za vode pa nesto i znam o ovoime...
naravno da su svi SPLAVOVI duzni da imaju fekalni tank, ALI nema nikoga ko bi isti praznio... sada su propisana odstojanja od mostova, drugih splavova, revira i slicno ... zna se koliko minimum moze da bude sirok most, koliko maximalno moze a bude dugacak splav i slicno ...
za mesta ce se licitirati ... onaj ko je na tom mestu imace opciju da izjednaci svoju ponudu sa najvecom ponudim i tako zadrzi mesto .. ukoliko to ne ucini morace da skloni objekat...
jedino ostaje da se pitamo koliko ce mito i korupcija uzeti pod svoje...
mossi:
Kako je to OK?
Moraš da imaš kantu za djubre, plaćaš komunalnu taksu, a onda djubre šibneš u reku. taz 56568
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju