E, ovako treba... > Plovila
Gumeni camac. Koliki motor staviti?
Marko ARGER YACHT:
Pa jel taj moze da meri brzinu?
SALE NB:
Svaki GPS može da meri brzinu. Samo sa jeftinim GPS-om za auto to je jedino što možeš izmeriti - brzinu i pređeni put.
Za ozbiljniju upotrebu na vodi i reci, trenutno nema baš nekog izbora. Tu je Garmin praktično jedina opcija.
Ti ideš nizvodno 59km/h, a ja 45km/h. Ti uzvodno ideš 43km/h ,a ja 36Km/h. :good:
Razlika u brzini je 15Km/h. Ta brzina je nekima ovde nedostižan san! :taunt: :taunt:
Moj Johnson je duga čizma, zato sam nadograđivao zrcalnu dasku, ali mislim da sam ga trebao izvući još 2-3 cm na gore.
Marko ARGER YACHT:
@Sale NB: To vec ima logike 15 km/h razlike je ok. Nisi trebao vise da dizes jel gledao sam neke tvoje slike i tebi lepo rastera vodu. Ali probaj da stavis hidrofil i trebalo bi da dobijes nesto.
@Aka: E steta meni je motor kod majstora moracemo to da ostavimo za neki drugi put. Bas steta :sorry:
A i danas mi bio kupac tako da cu ga najverovatnije prodati ali ako ne bude nista od toga sto bih ja najvise voleo cucemo se pa cemo se dogovoriti.
Hvala ti puno.
batica78:
Narode vojni gumenjak sa 50hp ide 38kmh! mereno sa GPS-om , sve sam se nadao vecoj brzini ali jok , nesto tu nestima ????? elisa je 15pich ili ti 15 korak
Sta mislite ,kako povecati brzinu?
Marko ARGER YACHT:
Pa jel ti sad ok radi motor? A sto se tice elise kazu da je za 50 ks 15 ica neki maximum.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju