NAUTIČKI E-SHOP > Nautičke radnje

ISA Nautika

<< < (3/3)

Pera GARMIN:

--- Citat: oblak  07, 03, 2012, 00:43:31 pre podne ---
--- Citat: Pera GARMIN  07, 03, 2012, 00:15:05 pre podne ---
--- Citat: mesechar  06, 03, 2012, 23:34:22 posle podne ---Nisam imao kineski motor svraćao sam par puta gledao neku opremu ali pročitah na Bj bikersu u temi za kineske motore da su se žalili na neke popravke u garantnom roku ...jbga ako nekog zanima postaviću link
greškom stisnuh ...PRIJAVI uredniku  u napred se izvinjavam :)

--- Kraj citata ---

Hm, čudno da se pljuje po trgovcu zbog popravki u garantnom roku, pre bi rekao da je prava meta u tom slučaju uvoznik... ali dobro, možda grešim. Verujem da takvih problema neće biti kad je u pitanju roba sa ozbiljnom garancijom: Garmin, Glomex, Victron...

--- Kraj citata ---

Isa nije  trgovac  vec klasican prevarant! Zajebao je jedno 10 ljudi sto ja znam koji su kupili Sprint-ove motore. Al to je nebitno sad sve dok ne pocne da drzi servis tim Parsunima. Ici ce u Parsuna 5 i po 3 L motornog ulja........ Procitaj po BJ BIkersu, Motomanijacima, Asocijaciji motorista Srbije ....ima o Isi da se procita vise nego o Yamahi i Kawi zajedno.....Nemoj posle da nisi znao...

--- Kraj citata ---

Iskren da budem, sumnjam da će servis Parsuna biti kod njega, ali ne bi da ulazim u detalje koje ne poznajem potpuno.

--- Citat: Kapetan  07, 03, 2012, 09:03:19 pre podne ---
--- Citat: Pera GARMIN  07, 03, 2012, 00:15:05 pre podne ---... kad je u pitanju roba sa ozbiljnom garancijom: Garmin, Glomex, Victron...

--- Kraj citata ---

pa gde tu najskuplju  sajkaca

--- Kraj citata ---

A što se te najskuplje tiče - pa taku najbolje i volem :) e tu su za garanciju i servis zaduženi uvoznici, to već nema veze sa Isom...

Kapetan:

--- Citat: Pera GARMIN  07, 03, 2012, 13:08:06 posle podne ---A što se te najskuplje tiče - pa taku najbolje i volem :) e tu su za garanciju i servis zaduženi uvoznici, to već nema veze sa Isom...

--- Kraj citata ---

ako ikako mogu UVEK idem na servis kod uvoznika pa sta kosta da kosta !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju