E, ovako treba... > Majstori, Majstori ...

pistolj za pjeskarenje

<< < (2/3) > >>

maverick:
pa to nije tako ni skupo ako je imalo funkcionalno

Darkobp:
Ti pistolji sto je Deda okacio to je to o cemu je pricao Gile69 thumbup
Dobri su samo za manje stvari i zahtevaju bas jak kompresor sa velikim protokom vazduha

Takav neki slican imam i ja i u kombinaciji sa kompresorom od 100litara i 3kw i to je sra... 4588

Delotvoran je i solidno peskari kad je pritisak od 6 do 8 bara al posto je na takvim pistoljima ogromna dizna veoma brzo izduva vazduh iz kompresora tj za10-15 sek vec je pao pritisak za par bara i onda je to mucenje,za jednu obicnu felnu osd auta da bih opeskario treba ti vecnost a kamoli za nessto vece

Verovatno je takav pistolj ok samo kad imas neki ozbiljniji kompresor i sa ogromnom bocom od 200,300,500...litara

zoke:
ma sta se zamajavate pitajte Polju on zna ja sam mu tri dana vario neke skalamerije i neke zamrzivace u vezi tog vaseg pjeskarenja za male pare sta je on sa tim radio nemam pojma hi hi hi

zoki novus:
Mora ozbiljan kompresor 8-10bara i ti pistolji rade posao.

poljo:
Ajd kad Zoka napisa. Obicno gumeno crijevo i keramicka cjevcica zavrsavaju posao ako imate pravi (pravljeni) pjeskarnik . U tom slucaju boca sa pjeskom izigrava dodatnu kompresionu bocu pa i manji kompresor moze da odradi posao .Ovi pistolji stvarno mogu samo ako je kompresor bas domacinski . Ja sam pjeskario fotografije na staklu, drvetu, granitu ... ma svasta se radilo (puhhhh) . Dakle , ili kompresorcina sa ovakvim pistoljima ili pjeskarnik sa rezervoarom pjeska u kome se dodatno podize pritisak . Ni jedna od ovih varijanti nije za neki profi rad velikih razmjera ali za poslove penzionerskog utroska vremena radi i te kako .

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju