Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Imamo li pravo na olakšice nakon "LEDENOG DOBA" ?

<< < (3/3)

ljepoja:

--- Citat: deda  01, 03, 2012, 22:29:17 posle podne ---Dali se iko seca naseg pokusaja protesta zbog visine poreza? Koliko nas je doslo i izigravalo glupe auguste!! Koliko su pojedinci ulozili u to? Sta je bio rezultat? Pri tome ne mislim na promenu poreza nego na odziv!!Mi koji smo bili secamo se kako su pojedinci virili  od Konjskog ostrva pa onda okretali i bukvalno , bezali uzvodno rukavcem ka Lidu!! Tada i nikada vise necu sebe stavljati u poziciju da se "borim"za neciji djep a da taj neko sedi kod kuce i psuje drzavu , opoziciju , vlast........!!Nece deda vise da izigrava Don Kihota zarad nekih drugih!! Hvala na pitanju , ja sam dobro sto i vama zelim!!  Moja marina je pretrpela stetu i sama to vec uveliko sredjuje bez icije pomoci , sorpanji spremni i bice postavljeni a ostalo , od nedelje se remontuje!! Ako nastavim recicu jos mnogo toga sto se mnogima nebi svidelo !Zato , dosta od mene!!

--- Kraj citata ---

ne znam za vas ali ja dolazim i bicu uz dedu,dosao vodom ili prugom,tako da ne bi bilo lose da se napravi jos jedan bojkot !!!  4587

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju