Ribolov > Tehnike ribolova
Lov smudja varalicom
maverick:
sve opcije su otvorene...a evo po jedna slika kutija sa gumama i nesto voblera sto nije u camcima...mahom lovim na srpske majstor...cika joca orka...majstor smuki...cika brada su vjerojatno u samom svjetskom vrhu proizvodnje...nesto kupujem vani ali to je to...nesto kum guma radi u svojoj proizvodnji ali samo za nas par jer nema materijala..a da volim puno da pricam...bas zena sjedi blizu i kaze da pola od ovog sta sam natipkao kazem njoj bila bi puno sretnija lol lol inace kad sam tamo napisao da kupujem sharka s kabinom svi su mi rekli sto nisam uzeo neki bolji camac...smudjolov je puno jurnjave puno izmjene mjesta i velika potraga za ribom...pocesto za tri dana predjem i po stotinu kilometara za njim ali kad malo dodjem u zrelije godine i ja cu neku ladju od 8 metara, lulu i polako od smudja do smudja
maverick:
lijem sam..imam par kalupa..vecinom su erie ali i okrugle....kad mi netko od kolega ide za njemacku kupim 1000 udica i imam za dvije sezone skoro ...tako je najjeftinije i najkvalitetnije...
maverick:
posto je tema dobila ovakav naslov, mora se napomenuti nesto jako bitno...treba postovati prirodu i nauciti zivjeti s njom...treba pustati ribu ispod mjere....i treba zadrzati ribu...mi u mom drustvu napravimo i dosta gnijezda za smudja...brinemo se da nema mrezarosa i strujarosa na nasem rejonu di pecamo....
a sam nacin lova smudja vecina starih smudjarosa koji se vode instinktom starih lovaca i citanjem vode ne odobrava ovaj nacin ribolova jer ima dosta novopecenih ribolovaca koji kupe brz motor i camac , dobar sonar i dokazuju se ulovima a ne postuju nista sto je usko i blisko s rijekom gdje zive....
Pingvin44:
--- Citat: maverick 23, 02, 2012, 23:18:04 posle podne ---...brinemo se da nema mrezarosa i strujarosa na nasem rejonu di pecamo....
--- Kraj citata ---
Kako se za to brinete?
zoki novus:
Maverik sta ti je ovo trebalo?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju