Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
2012. godina
Kapetan:
--- Citat: Arsa 25, 02, 2012, 13:26:40 posle podne ---Pa ko tebi brani da vraćaš nazad štuke manje od 1 metra? fishing
--- Kraj citata ---
a bre arso namnozice se toliko pa ce biti ko pirane na amazonu ...
broker975fx:
Glupo pitanje a kako se kod mene na pijaci na tezgi prodaje stuka kada po ovome sto Arsa pise sada zabrana-nesto mi cudno da je kod legalnog prodavca vruca roba
Arsa:
--- Citat: broker975fx 25, 02, 2012, 14:56:06 posle podne ---Glupo pitanje a kako se kod mene na pijaci na tezgi prodaje stuka kada po ovome sto Arsa pise sada zabrana-nesto mi cudno da je kod legalnog prodavca vruca roba
--- Kraj citata ---
Verovatno kažu da je to riba uhvaćena prilikom izlova ribnjaka. Da je tada oštećena toliko da se ne može vratiti u vodu, pa se zato prodaje.
Ajd dokaži da nije tako. roll4
Iako mi to nije bila namera, već vidim da će diskusija da se prebaci na polje borbe prrotiv krivolovaca u kome je gos'n Mossi najmerodavniji. roll4
Podržavam sve njegove predloge za rigorozno kažnjavanje ribokradica. Naročito se to odnosi na kažnjavanje organizatora ribokrađe. tamburanje
mossi:
Ja Arso nisam merodavan, zakodavan ali sam zaista protiv svakog oblika nelegalnog hvatanja i distribucije krivolovljene ribe.
A pošto nemam dlake na jeziku, a fitilja nemam.
Ja bih to tamburanje pa u corka
Arsa:
--- Citat: mossi 25, 02, 2012, 18:24:18 posle podne ---Ja Arso nisam merodavan, zakodavan ali sam zaista protiv svakog oblika nelegalnog hvatanja i distribucije krivolovljene ribe.
A pošto nemam dlake na jeziku, a fitilja nemam.
Ja bih to tamburanje pa u corka
--- Kraj citata ---
Apsolutno sam saglasan. Ali se bojim da bi nas onda lopovi optužili za kršenje ljudskih prava. Kao ljudsko pravo je da krade, ubija, maltretira druge, bode noževima po autobusima...
Nekako mi se čini da je tamburanje iz raja izašla.
Za neke corka ne bi ni bio potreban. 4587
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju