Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

prijava

<< < (4/6) > >>

kunic:
hvala vam ljudi svima izgleda cemo se lepo druziti za saradnju sam dosta se dobro razumem  u brodarstvo ako nesto nekog interesuje samo napred

Arsa:

--- Citat: kunic  24, 02, 2012, 23:34:28 posle podne ---hvala vam ljudi svima izgleda cemo se lepo druziti za saradnju sam dosta se dobro razumem  u brodarstvo ako nesto nekog interesuje samo napred

--- Kraj citata ---

Dobro došao.

Za početak, mogao bi nam dati neke osnovne podatke. Odakle si, gde su lađe locirane, nešto više o njima, slike, karakteristike, motori na lađama...

Ako nisi primetio, ima nas znatiželjnih koji samo čekamo žrtvu ...  114

samardza:
 114 f67

kunic:

iztemerina sam u penziji sam bio sam privatnik 43 godine imao sam fabriku srafova sada sam 65 godina imam jedan lep brodic koji ovog leta ide u vodu 14 metara sa 4.20 dve stajace visine motor torpedo 170 ks lepa jahtica salon je 6x3 metra moja kabina 4metra dugacka u zadnjem delu 4metra napred 2 jedna gostinska4x2metra prednja paluba 6 metara zadnja 2.5 imam oplano hladjenje prohronsku fekalnu 400litara tankovi 1200litaraod opreme osim radara imam sve bice i slike inace brodovi su u novom beceju ali bice me svugde i imam jos dva broda ali me mrzi sada da kuckam o tome drugi put pozdrav kunic

packe:
dobro doso    25648 f67

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju