Ribolov > Tehnike ribolova
Upotreba sonara u lovu smudja na maverikov nacin
Kapetan:
--- Citat: maverick 24, 02, 2012, 19:51:05 posle podne ---lowrance ima instaliranu osnovnu kartu koja na dunavu nije precizna ali za mapiranje terena i spotova na kojim lovim je dovoljna
--- Kraj citata ---
bravo , objasnio si bolje od mene ! sad sam bas pisao navionicsu i lowrancu da vidimo da li ce biti nekog napredka !
HOGAR:
Maverik,na to sam mislio u vezi humminbirda thumbup, na kraju,koristi ga americka armija,u domenu sonara
maverick:
svaki brend ima vise i nize klase proizvoda...u srednjoj i visoj huminbird je broj jedan...u nasem domenu nautike tu sigurno garmin ima prednost a meni kao ribolovcu lowrance s obzirom na mogucnosti finaciranja i sve u jednom...ovaj moj ima onu opciju proklizavanja na sidru i jos tih sitnica koje mi pomognu da imam miran san...ustvari svakog po nesto veseli...ja da sam imao love uzeo bi hds sa onom skupljom sondom i onim dodatnim boxom...samo ne bi imao gdje to staviti u sharka ha zbog prostora lol
bugi:
Taman sam mislio otkriti neka dobra mesta za smudja ali vidim da ce to Kap podeliti sa vama kad kupi sonar lol
deda:
Kapetan trenutno trazi sonar koji samo treba okaciti a on sve radi , cak i ribu vadi!!Tvoje bi bilo samo da vozis camac!!Jel ima takav? ha
Izvinte za mali off!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju