Ribolov > Tehnike ribolova

Upotreba sonara u lovu smudja na maverikov nacin

<< < (4/11) > >>

Arsa:

--- Citat: Dule  23, 02, 2012, 21:04:17 posle podne ---Bog te.... kupicu taj sonar. To mi je sada stavka br. 1

--- Kraj citata ---

Čekaj Dule, još se led nije ni otopio.  lol

Ostaviće Mav neki komad i za nas.  fishing

IKA:
Bez šale , dobro si rekao džaba ti sonar ako ti neko ne pokaže kako protumačiti sliku.Ja jesam video te obrise ali sam mislio da je u pitanju nešto drugo.
Suština ipak ostaje u obučavanju, kako koristiti sliku na displeju

Arsa:

--- Citat: IKA  23, 02, 2012, 21:49:52 posle podne ---Bez šale , dobro si rekao džaba ti sonar ako ti neko ne pokaže kako protumačiti sliku.Ja jesam video te obrise ali sam mislio da je u pitanju nešto drugo.
Suština ipak ostaje u obučavanju, kako koristiti sliku na displeju

--- Kraj citata ---

Jeste Iko. Suština je i u tome kako se vratiti na pravo mesto.

Navigacija je čudo. Moraću da poradim na tome.  55555

Tu sam baš duduk.  embarassed

Arsa:

--- Citat: Dule  23, 02, 2012, 21:51:54 posle podne ---Imamo ko da nas obuci. Mav, cim kupim sonar dolazim u Tisu i hapsimo te ja i Ika.
I da nam pokazes na sonaru soma i da ga odmah i upecas kako bi dokazao teoriju  sajkaca

--- Kraj citata ---

Ta obuka neće da prođe bez mene.  no125

maverick:
poznanik koji u Zagrebu drzi radnju tj zastupnik je za lowrance bas se nesto nije istakao s prodajom...kriza je i slabo se kupuje pa tako bice i vise nego za narednih par godina ali recimo sonar EAGLE 480 DF koji kod nas kosta oko 300 eura je i vise nego vruhnski za ribolov....evo jedan mali snimak s prikazom i ulovom ribe...jebiga ja nemam uvijek nekog u camcu da snima a bilo bi zanimljivih snimaka  a sto se tice pecanja i pokazivanja...mozete i u goste a mozem i ja kod vas...ja volim sve na slovo P  prcanje pecanje i pivu  ha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju