Nautika opšta... > Ono što niste znali...
Najava poplava u slivu Dunava
srsa:
Нећеш се Пољо од јаукања много овајдити. 4588 4588 4588 А што се гузица тиче, заузми најбољи положај да те што мање жуља, јер иначе eek eek eek.
srsa:
Ово је код нас била ретко сушна година са вееееома ниским водостајем на свим рекама. Упиће жедна земља доста воде. Али исто тако у Европи се не памти оволики снег. Плашим се да ће поплава бити природни след ових пошасти које су нас задесиле. Пре пар дана на ТВ, представник Србијавода, је објаснио да су потпуно спремни на могући сценарио великих поплава. Е сад колико им је веровати, обзиром да их је снег "изненадио" у фебруару?
poljo:
Ja druze ne jaucem ! u sustini me zaboli za vlast jer srecom bas i ne zavisim mnogo od njih .ja sam ipak ffff Vise mi zao naroda koji gledam oko sebe .
srsa:
Ма то и причам. Шта још треба да нас снађе па да се окренемо себи и искључиво себи. Брате мој, гледам све ово и шта рећи. Гледаш како ти стихија односи оно мало муке, а ниси у могућности да било шта урадиш осим да се надаш да ће на крају да испадне добро. Али проћи ће и ово. А после ће бити исто као пре, поправиће се привези и понтони, поправиће се лађе, опет ће бити недовољно сувих везова, опет ће марине бити са минимумом услуга које пружају за скупе паре, опет ће људи остављати своје лађе у води и неће их обилазити, опет ће бити оно "ма неће ваљда мене да снађе"....... и тако у круг. А власт, е она ће и даље да тера по старом, крив је увек неко други, треба поштовати прописе и редовно плаћати дажбине, и даље ће издавати дозволе и одобрења за рад иако нису испуњени основни услови за то, и даље ће разбијати лед узводно а да се за то не припреми низводно......... oops ffff
gile69:
Poljo posto sam ja noj, sta si ti uradio da sprecis da se nelomi led uzvodno od tebe?Vidim nista!
Posto nisi nista uspeo da uradis kao i smi mi, nastavi da se boris, h44 25648 fishing 114
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju