Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Krenuo led i na Savi kod Brčkog

<< < (13/19) > >>

deda:
Bravo momci!!Jos malo i prolazi!!

ПЕЦОВ:
a valjda ce i ovo proci.uzdravlje   25648

IKA:
Zoke i prijatelji , hvala što nas obaveštavate o svemu.Želimo vam svaku sreću i uspešnu odbranu.
Primer ste koji treba slediti.
Bravo momci

Arsa:

--- Citat: zoke  24, 02, 2012, 21:49:50 posle podne ---IZVJESTAJ: Danas to jest jutros svi smo se opet okupili na vodi ,lijepo je zagrijalo i rekao sam momci danas je dan "D" tako je i bilo za nekih deset minuta ponovo se pokrenuo led u plocama velikih povrsina. Poredali smo se na ladje i lupali kako je dolazio i odgurivali ga na vodu mada nije imalo bas gdje da se i odgurne ali je ipak klizio kraj nas. Vjerujte nadljudski napori neznam odakle nam ta snaga ali je islo. Led je zaglavio na mostu i onda brodici policije Hrvatske 1kom i nase BiH strane 1 kom ulijetali su velikom brzinom kraj leda sa one strane mosta gdje ga nije bilo i zaljuljali ga tako da je morao da popusti i cep je provaljen.Oko 16h sava kod nas je bila cista bez ijedne sante leda,a da napomenem i tri privatne malo jace ladje su ucestvovale u probijanju cepa. Pred sami mrak su dosli organi pogranicne policije da nam saopste da ispred nas na 5km ima jedan cep i na 8km ispred drugi ali misle da je led mekan i da ce u toku sutrasnjeg dana i on krenuti, Sutra smo opet tamo nastavak slijedi ,ni najmanje ostecenje nije bilo danas, odradili smo valjan posao Pozzzzzz

--- Kraj citata ---

Drago mi je da ste uspeli da sačuvate ono što je vaše ali i tuđe.

Za pohvalu je saradnja sa državnim organima i njihova koordinirana akcija sa kolegama iz Hrvatske.

Šta reći osim SVAKA ČAST MAJSTORI!!!  114

zoke:
IZVJESTAJ: Sava je progulila obadva cepa , sante danas klize lagano kraj nas ,vidno smanjene sante i po povrsini i po debljini,stanje je normalizovano ,u klubu zakazan sastanak za sutra u 10h da vidimo kako prebroditi ovo u najkracem roku i da pocnemo da slazemo marinu ,naravno uz popravke i prerade, Danas smo se odmarali ,mislim da smo zasluzili,POZZZZ

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju