Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Krenuo led i na Savi kod Brčkog

<< < (11/19) > >>

kerez:
Evo dosao sam sa vode prvo sam otisao pod vreo tus da dodjem sebiDanas je bilo udarno sve ama bas sve smo iyvukli na obalu,i ono polomljeno i nesto citavoga i neka citava plovila i ostecena i dva smo iyvadili sa dna ,Nauticki klub Moja Ladja

kerez:
NASTAVAK- Moja Ladja Brcko je spasila za sada sve ama bas sve sto se moglo spasiti,jer su neka plovila ostala na vodi ali su privucena obali i cekamo nastavak igranke. Danas je led dvaputa kretao sa hrvatske strane ,jezivo slusati ali se poslije desetak minuta zaustavljao,nagomilava se i izdize a kad krene sta ce biti neznamo svi smo jos na broju zivi i zdravi a da smo umorni kao kerovi bilo je danas i kupanja jedan nam komsija upao u vodu -dobro se zavrsilo pozzzz

poljo:
Nastavak slijedi . Stradalo je ,recimo 70% . Ima da se radi i radi . 4 ladje i zoka sa splavom su jos u vodi a sutra s bozijom pomoci idemo ponovo na svoja mjesta . Tamo su sad podebele sante ali ... docekujemo nedace na vlastitom pragu . Arso ... za dvije godine nismo dobili ni cent i samo su nam klipove podbijali . Nije ni vazno . Za taj navoz i suhi dok ...mrka kapa . Ja sam ga zagovarao jos ljetos ali stvarno nemamo novca za taj poduhvat.

Arsa:

--- Citat: poljo  23, 02, 2012, 20:58:25 posle podne ---Nastavak slijedi . Stradalo je ,recimo 70% . Ima da se radi i radi . 4 ladje i zoka sa splavom su jos u vodi a sutra s bozijom pomoci idemo ponovo na svoja mjesta . Tamo su sad podebele sante ali ... docekujemo nedace na vlastitom pragu . Arso ... za dvije godine nismo dobili ni cent i samo su nam klipove podbijali . Nije ni vazno . Za taj navoz i suhi dok ...mrka kapa . Ja sam ga zagovarao jos ljetos ali stvarno nemamo novca za taj poduhvat.

--- Kraj citata ---

Ma samo treba biti uporan. Vi ste dovoljno drčni da to rešite. Ne mora da bude ova godina ali siguran sam da će da bude ako se tome posvetite.

Ček da se Zoke malo odmori i vidi dal je bolje i iduće godine da se kilavite ili da povučete pa onda zimi pijete pivo, rakiju, koj šta oće i pljuckate na led u Savi.

maverick:
odlicno da ste spasili sta treba i da nitko nije nastradao...jedna paralela...dizalica za camce, ustvari ruka, se radi u kucnoj radinosti za malu lovu a vidim da kod vas ima dosta majstora....isplatila bi vam se posto na tom potezu nema vjerojatno ni jedna slicna naprava za vadjenje plovila

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju