Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Gliseras

<< < (18/20) > >>

Arsa:
 clap  clap  clap

espresso:

--- Citat: Slovenac  10, 09, 2012, 18:57:04 posle podne ---Arso ja moram ovako. Poceo sam radove Sale je napravio ram za tendu i izmerio tendu kaze 24 mkv njegov drugar treba da napravi pozadi platformu gde ce da stoji rezervni motor od 40 konja i stepenice pozadi za penjanje .Postojeca platforma ne moze da zavrsi taj posao..drugari treba mi nacrt za prikolicu duzine 10m za brodic da je napravim,jer onaj led od prosle godine naterao mi strah u kosti.hvala vam drugari.

--- Kraj citata ---

Moram da vas pitam, zasto rezervni motor od 40ks?

LSI:

--- Citat: espresso  11, 09, 2012, 09:00:08 pre podne ---
--- Citat: Slovenac  10, 09, 2012, 18:57:04 posle podne ---... njegov drugar treba da napravi pozadi platformu gde ce da stoji rezervni motor od 40 konja i stepenice pozadi za penjanje .Postojeca platforma ne moze da zavrsi taj posao...

--- Kraj citata ---

Moram da vas pitam, zasto rezervni motor od 40ks?

--- Kraj citata ---

Ako se čamac registruje sa motorom ispod 10 KS mnogo se uštedi na porezu, a onda motor od 40 KS dobro dodje za "ne daj Bože", a može više puta da se upali radi "probne" vožnje i kad nije nužda.

Kad se ima i kad se može - zašto da ne?

moma-stosic222:
*

Gos-in Slovenac, vama i ostalim zainteresovanim Forumasima informacija : Najbolji majstor za tende sa korektnim cenovnikom je : Kozomara Marinko 064*120*20*73. Kuca i radionica su mu sa desne strane pre semafora gde se skrece u Kaludjericu ( iz Beograda ). Meni je na Sevi-2 uradio tendu bez ijedne greske. Doduse i od kvalitetnog materijala ( 680-gramske - kamionske ).

Pozdrav  114

Slovenac:
 k5Hvala Arso.Vidite ovako sam razmisljao dragi moji,ja bih stavio rezervni motor i na taj motor registrovao camac (molim vas nemojte da me proglasite cudnim) a  vozio bih sa njegovim orginal motorom.Tu su espresso i LSI potpuno u pravu,  kada kazu zasto toliko veliki motor ,stavise sa manjim motorom ne treba da diram zadnju platformu samo se navari nosac motora i gotovo.Hvala vam. Puno  sam zadovoljan sa ovim savetom.Obecao sam stanka i pice,sada dodajem i skembici(tripice) ako se slazete.Prikolicu bih napravio koliko da izvucem camac iz vode i tu u blizini parkiram, jer odkada sam video onaj led,pa nisam spreman za rizik.Gos-in Momo hvala za adresu ali vec imam dogovor sa majstor Sasom iz NS,ali, uvek ima ali.Tek sam poceo da gnjavim hvala vam za sada i to puno.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju