Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
Nestali camci - Fotografaije - Prijave - Vidjanja - Pronalasci
Kapetan:
ja razmisljam da osiguram kasko jedrilicu opremu i sve ostalo na camcu ... ne bi smelo da predje 150 evra na godisnjem nivou ...
mossi:
Tekst u potpunosti preuzet sa www.varalicar.com
Juce i danas dva plastikanera i jedan plasticni brodic izvadjeni kod rama prijavljeni kapetaniji u Pancevu pa neka se vlasnici koji su izgubili u tom ludilu camce od zemuna pa na dole provere oznake u kapetaniji mozda je bas vas izvadjen i spasen...ta informacija mi je danas stigla i 90 % je istinita ...Znam da je odgovor liku koji je to prijavio u kapetaniji bio da niko te camce nije potrazivao i ako i dalje ne potrazuju moze ih zadrzati.....pa proverite vi koji ste u tugu pali ne fali vam nista
hi
Kapetan:
--- Citat: mossi 03, 03, 2012, 20:56:07 posle podne ---Znam da je odgovor liku koji je to prijavio u kapetaniji bio da niko te camce nije potrazivao i ako i dalje ne potrazuju moze ih zadrzati.....
--- Kraj citata ---
apsolutno podrzavam ovakav stav... stim da bih dao rok od recimo 30-60 dana , moguce je da je covek u bolnici ili nesto slicno pa cisto da se napravi odstupnica...
e sad kapetanije nisu povezane, pa bi trebalo obavestiti sve nizvodno kapetanije i policijske stanice...
joja:
Preko puta hotela Jugoslavije
Arsa:
--- Citat: joja 03, 03, 2012, 22:40:54 posle podne ---Preko puta hotela Jugoslavije
--- Kraj citata ---
Ovo bi vlasnici morali što pre vaditi. Ako se zamulji i legne pesak na njega...
Može da postane dobro mesto za pecanje i nasukavanje raznih lađa..
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju