Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Nestali camci - Fotografaije - Prijave - Vidjanja - Pronalasci

<< < (15/21) > >>

IKA:
Nema razloga , da ne prijaviš.Ja bih prijavio i u kapetaniji i u policiji,da škodi neće ,pogotovo što nekošta ništa ( bar se nadam).
Nekako se uvek od nas traži da obavimo naš deo.Prijavi da ti je mirna savest.Da li će od toga biti koristi ,je veliko pitanje.
Ko zna možda ga i pronađu , pa bar da znaju kome da vrate.

bugi:
Prijavi nestanak obavezno
Meni je jednom nestao camac i prijavio sam
Kada je camac nadjen u tudjem dvoristu nadomak vode bilo je belaja
Ili da platim rodjeni camac ili ide po pusku  4587 nije stigao da ode po pusku  4587 56568
Kad sam batalio budalu i zapretio milicijom sve je bilo reseno...camac vracen uz malu nadoknadu za cuvanje (castio bi ga svakako jer nikako ne mogu dokazati da mi je on ukrao camac ili ga je oluja pokidala i odnela) Mada sto ga je vukao u dvoriste...to su nasa posla  sajkaca

Kapetan:

--- Citat: bugi  01, 03, 2012, 08:56:17 pre podne --- Mada sto ga je vukao u dvoriste...to su nasa posla  sajkaca

--- Kraj citata ---

pa da ne bude ceo dan u vodi pa da ozebe  2658

BEGEJ:

--- Citat: petar_kozic  29, 02, 2012, 22:15:07 posle podne ---Kopiracu se iz druge teme jer joj je ovde mesto, a i zelim vas savet:

Po poslednjog informaciji teca je brod nasao u Ramu i kaze da je sav izubijan. To cemo tek videti kada stigne.
Po prici sa ljudima i informacijama koje je dobio iz tog kraja camac je verovatno kod Rumuna.

Kaze da je kod Rumuna otisla gomila plovila.

Sanse se smanjuju ali nada poslednja umire. Nastavljamo sa traganjem, videcemo sta ce se desiti.

Pitanje, da li da prijavljujem kapetaniji i policiji nestanak ?

--- Kraj citata ---

Svaku promenu si duzan da prijavis, a  moze biti da ti to bude olaksavajuca okolnost pri sledecoj registraciji. 6589 hi

smudjritopek:
Pozdrav nauticari.Ajde da na ovom forumu ostavljamo samo slike,dimenzije reg.camaca i brojeve telefona a pitanja,odgovore i ostalo da napravimo drugi jer me mrzi da listam 100 strana i vidim samo par slika,ja sam jedan od onih kojem je otisao camac a neke od vasih sam video jer sam bio na Dunavu i vlasnik sam jednog malog nautickog kluba iz Ritopeka a sto se tice prijave policiji trebalo bi to da se uradi da bi ih vratili ako su kojim slucajem zavrsili u Rumuniji.Moj camac je dug 6,5m sirok 1,25m reg. SD 008 B 4 komore ima dva bela znaka ribolovaco nautickog kluba Smudj Rotopek sa strane. tel 063/442-984 Unapred Hvala i srecno svima.A da nalazaču 100e

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju