Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

NOVI PORTAL Moja Ladja

<< < (3/5) > >>

ladjaVlajko:

--- Citat: Dule  18, 02, 2012, 13:22:36 posle podne ---Mesecni troskovi su oko 40000 za hosting
--- Kraj citata ---
4.000 
sajkaca

IKA:
Prijatelj foruma mora biti , neobavezujuća za sve.Potpuna dobrovoljnost ,pa i za visinu donacije.
Dule je kao primer navodio sajt Vukovi sdunava ,gde su reklame zauzele deo stranice ali nevidim da je time ugrožen sam izgled stranice.Dovoljno je postaviti na početnoj stranici deo pod nazivom-marketing- čijim bi se otvaranjem pojasnilo svim zainteresovanim na koji način mogu da se reklamiraju na ovom sajtu.
Svaki iole ozbiljniji preduzetnik traži način da se reklamira pa bio on i moler.Ako ima interes da se njegova reklama vidi na ovom sajtu , zašto mu to ne omogućiti.
Na početnoj strani Vukova sam prebrojao 16 reklama- banera šta li su već.pošto Kapetan insistira na neprofitabilnosti samo po 5e mesečno da doniraju postavljači reklame pa je to 80e mesečno.Profita ne bi bilo al bi zato imao fond za finansiranje sajta.

dugamm:
Prijatelji foruma je OK . Sitna para za svakog od nas pojedinacno ali zrno po zrno ....

Ja sam ZA

zorter:
Kapetane, ajde postavljaj broj ziro racuna vec jednom.

Ne mora niko da se izjasnjava, vec da uplacuje ako zeli i moze.

mossi:
Već sam barem 10x rekao da su vukovi pokazali kako treba.
To treba kopirati i ćao.

Ja sam zainteresovan za najmanji baner, plaćam 5e mesečno minimum 2 godine.
 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju