Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Led na rekama - 2012 februar

<< < (2/71) > >>

poljo:
Nije Srbija ali ...kod nas led stoji , snijeg provejava. Ma koliko se trudili da oslobodimo marinu od leda polako prevazilazi nase snage . Koliko leda ima a tek koliko ga ima iznad nas ...zamiremo od straha .

HOGAR:
J...em ti zivot,da ti j..em,  eek ,dodjo malopre sa camca,malo iscukan pramac od santi,ovi moji dezuraju pa nocu guraju sante,u marini, a kad videh ovo iz N.Sada,pa ovo je katastrofa,zao mi ljudi,pogotovo Gorana i njegovog Kikija,jer ga upoznadoh jesenas.Cujem da je pored vode,odnosno leda,sa ljudima,i da pokusavaju nesto.Zelim im,od sveg srca,da spasu sta se spasti moze,samo se nadam da nece rizikovati glave,mnogo je zajebano.Na ovu se drzavu ne moze racunati,kao ni u celom regionu,nazalost.

deda:
Sa prirodom i njenim silama niko nista ne moze!!Pa ni drzava ma kakva bila!!Te sante stizu odozgo , iz inozemstva jer je led na Dunavu razbijan do Apatina sa dva Madjarska ledolomca!!!

poljo:
Nije mi do z...al kakvo bi ja  ffff bio ako ...opet nam sa zapada s .. dolazi . Uh da ga cujem ko ce da kuka ljetos da mu je previse vruce !

mossi:
Nije Kapetan džaba rekao da nema broda ispod 4-5mm  thumbup

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju