Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
Led na rekama - 2012 februar
petar_kozic:
Ja sam zvao, pitao za camac i ponudio cast ako je kod njih. Trazio je sliku na mail i javio kasnije da nije kod njih.
@skipper
Kazi na koji nacin onda da radim ?
Kapetan:
--- Citat: Dule 06, 03, 2012, 09:52:58 pre podne ---Naravno da znaju laksi nacin sajkaca
Kapetan povede ekipu i dedu (da intervenise ako su ti "pirati" angazovali Čak Norisa), odu kod Danka, naruče riblju čorbu i gledaju mrko oko sebe dok se Danko ne isprepada i vrati im čamce. hahaha
--- Kraj citata ---
ja sam rekao moje licno misljenje i preneo informacije... nikog ja nisam organizovao ...
@dule da se nekako desilo da se Azimut odkacio i da su ga navatali i da ti traze recimo 2000 za njega , kako bi postupio ?
nemam protiv da se ljudi caste recimo 10-20% od vrednosti camca, sali sam protiv toga da me neko ucenjuje ....
Kapetan:
dule pricao sam o hipotezi ...
broker975fx:
Znači Deda administrator ovog foruma je član Zemunskog klana stri stri
Kapetan:
dule iz jednacine slobodno izbaci obalu, plicake i ade... sve stavi u uzak pojas od recimo 300-400 metara ... seti se kako je bilo na dunavu , samo polovina reke se kretala dok je ostatak bio okovan ledom , samim time svi plicaci su bili ledostaj, a svugde gde je duboko je bio ledohod koji je nosio camce...
setio se kako je CHE pored ramske tvrdjave otisao ... ni prisao obali ... samo se uputio ka rumuniji, zatonju ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju