Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Led na rekama - 2012 februar

<< < (63/71) > >>

deda:
On je kapetan bez ladje a i bez .....bolje da cutim!!

Al se ovde dobro jelo i jos ponesto!Niko me nece ubediti da im nije bio osnovni zadatak da zastite kafane uz , naravno.......................moralnu podrsku!! stri

Prvi klip je snimljen kada je vec 90% posla obavljeno . A kada Topola jurisa na led taman smo se oslobodili opasnih santi i decko nam ih vrati !!

deda:
Danas dobijem meil sledece sadrzine :

Zbog nemogućnosti ledolomca „Čakora“ da upali motore (jer ih već godinama uopšte nema) i „Vučeva“ (jer nema dozvolu za rad zbog dugogodišnje neispravnosti), kao i „Petrovaradina“ (jer uopšte nije ledolomac), Dunav Group Agregati su dali specijalnu ponudu za odbranu od leda. U pitanju je novi, ruski atomski ledolomac „Ivan“.(pogledaj sliku)

Uz propratnu fotografiju!!

BORA-D.T.D.:
Bravo za ovaj post. Bas me je dobro nasmejao.

Kapetan:
Zahvaljujuci Saletu danas sam pricao sa Kapetanom Grebena, ujutru krecu ka Beogradu ... U smederevi je i dalje cep pa ce brod Greben pokusati to da resi ...

sale.m79:

GREBEN zavrsio misiju led polomljen i otplovio nizvodno. Bio sam i do Grocke plovni put otvoren i kupi manje sante

Marina ostala zakovana i mislim da ce temperature uciniti svoje.U Smederevu sve proslo sa manjim ostecenjima.     

Jedino drvena sajka otplovila zakovana santom.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju