Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Led na rekama - 2012 februar

<< < (52/71) > >>

bak:

--- Citat: Dule  20, 02, 2012, 19:17:36 posle podne ---
Међутим, власници чамаца и пловила на везу у маринама на Дунаву и другим рекама, како тврде осигуравачи, требало би да траже одштету од власника марина, који је био дужан да осигура сва пловила на везу, зато што им ту услугу наплаћује.

--- Kraj citata ---

Morala sam da ovo citiram.
Mi smo novi na vodi, i kao takvi smo prosle godine obisli nekoliko marina u Zemunu. Dunav, Zemun, 4. juli i od njih uzeli ugovore da proucimo. U svim pise da ne garantuju za bezbednost plovila od novembra do marta ili aprila. Imala sam kuci do skoro i jedan primerak sa Dunava (ja mislim da se tako zove onaj slep oko koga je na bovama ostalo dosta camaca, ako gresim u nazivu  oops )

Kao novog nauticara, srce me boli vec danima kad vidim snimke. Glupo mi je sad da bilo sta govorim, razumem da vecina nema gde camac, pogotovo vece od 10m, Dunav nije ledio toliko godina, ali mi ipak nije jasno da ljudi ne izvade motore, ili smederevce i dunase.  Ali, posle bitke smo svi generali...
Strasno, strasno, ne smem ni da pomislim...

Kapetan:
kad sve prodje mozemo da rezimiramo , inace ima dosta generala oni su drzali camce na stazi kod 4 jula tako da nije bas da su posle bithe svi generali , neki su bili i pre bitke ...

poljo:
Polako ljudi jos nije ,na zalost , proslo . Cim se zavrsi ovo moramo pokrenuti ozbiljnu temu sa iskustvima . Vrijeme nam je da podvucemo crtu i izvucemo pouku . Niko od nas nece prestati da se bavi nautikom zbog ovog sto se desava ali barem mozemo da znamo sta nam je i kako ciniti za buducnost.

bak:
Ja samo htedoh reci da ce tesko ici sa odstetom od marina, one su se, barem vecina, ogradile od zimskih desavanja u ugovorima  no125

Ni na kraj pameti mi nije da pametujem, ali zenski jezik....  oops pa zato onaj drugi pasus

Zole:
a ja samo moram da pitam:
ko još očekuje bilo kakvu zaštitu ili pomoć od ove države?
ma neću da stajem na muku ljudima ali kao što su mnogi rekli o odgovornostima ćemo posle

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju