Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
Led na rekama - 2012 februar
poljo:
Nemam pojma jel ima neko prije nas na forumu pa da kazem ...Sava kod brckog u veoma laganom nadolazenju . Led jos uvjek stoji .
Kapetan:
ne znam kakvog ste misljenja, ali meni se cini da je ovde vecina camaca izvrnuta zbog vezivanja i sidara, ili gresim ?
da li je iko pokusao da odveze camac i pusti da ga led nosi pa gde stane ?
broker975fx:
Ma to je sve počupano sa vezova, koliko sam razumeo celi pontoni sa vezanim čamcima su krenuli - ovo što se dešava u NS bi morala da bude opomena da bi ovo isto moglo da se desi i u Beogradu i Zemunu. Pitam se šta će biti sa ledom oko Lida kada krene a novi tek treba da doplovi. Samo postavlja se pitanje šta neko sa 4 jula sada da radi i gde sada da se skloni. Ovo što se u NS dešava a možda i Beogradu je zaista nivo elementarne nepogode i bojim se da je sada situacija da smo svi nemi posmatrači pa šta bude.
Kapetan:
lido nije na glavnom toku , po meni oni nece imati veliku stetu ... ali dezurstva , razbijanje leda i oprez su neophodni 24 casa...
Pingvin44:
--- Citat: Kapetan 17, 02, 2012, 11:08:01 pre podne ---lido nije na glavnom toku , po meni oni nece imati veliku stetu ... ali dezurstva , razbijanje leda i oprez su neophodni 24 casa...
--- Kraj citata ---
Lido nije na plovnom putu ali od kako je uradjena nova obaloutvrda ispod Gardosa tok Dunava je skrenut. Tako da sada prelazi preko spica velikog ratnog ostrva, skida Lido polako, tovari pesak u dunavac i nastavlja dole, na levu obalu. Kilometar uzvodnije od prekoputa 25og maja. To je postalo upadljivo u zadnjih 2 godine ako ne i pre. Deo ove price moze i Deda da potvrdi. Tako da se plasim da moze da dodje do teskog sranja. I to bas kod 4 jula i navise.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju