Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Led na rekama - 2012 februar

<< < (44/71) > >>

Kapetan:

--- Citat: Pingvin44  20, 02, 2012, 18:30:53 posle podne ---Marina 4 juli je marina u kojoj se samo pozeleti moze da se drzi camac. Oni su za sve ostale marine u Beogradu van price i bez daljeg komentara.
Ja pricam o necemu drugom...

--- Kraj citata ---

znam prijatelju, a ja samo razmisljam naglas , zasto recimo marine koje su na isturenijim polozajima nikada nisu pomislile da izvlace svoje camce ? kad prodje sve ovo reci cu svoje misljenje ...

latin:
Teško se preko fotografija vidi stvarno stanje. Ono je sad u odnosu na petak puno bolje jer je Dunav bez santi sem na krivinama. Nisam siguran kako će se brodice ponašati prilikom otapanja slojeva nanosa leda ispod sebe zato što mislim da ako bude sunca neće biti ravnomernog otapanja. Šta očekivati od vodostaja a šta od oštećenih plovila. Velike Kamenčanke  ,čiji je vrh kabine virio iz leda , nema na vidiku kao i nekih drugih čamaca.

Kapetan:
latin da li je iko na svoj camac postavio plutace sa 20 30 metara kanapa ?

Pingvin44:

--- Citat: Kapetan  20, 02, 2012, 18:35:52 posle podne ---znam prijatelju, a ja samo razmisljam naglas , zasto recimo marine koje su na isturenijim polozajima nikada nisu pomislile da izvlace svoje camce ? kad prodje sve ovo reci cu svoje misljenje ...

--- Kraj citata ---
Ajd ovako: da ti jedrilica nije u Govnari, u ovoj situaciji sa velikim g :)  , nego recimo u nautickom klubu kojeg sada vise nema, da li bi ti u novembru mesecu samom sebi rekao "hm, garant ce ove zime biti katastrofa sa ledom i ove moje marine vise nece biti nego daj da se ja vadim odavde dok je vreme".

Retorika je cudo...

Kapetan:
@pingvin

moguce da bi ostala necu da kazem da ne bi...

ali bih posle Novog Sada verovatno promenio ideju sta i gde ...

na kraju krajeva odvezao bih je skroz , oborio jarbol , demontirao elektorniku , skinuo motor, namestio plutacu i gledao kako znam i umem da je pomerim sto dalje od marine , pa makar i na sred dunava... u najmanju ruku ne bi bila vezana ni za sta .... ujedno ubacio bih plasticne kanistere , burice za kupus, duseke za plazu , i sve drugi u kabinu da ne moze da dodje do potonuca.... nije da se nisu mogli brodovi zastiti od potonuca...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju