Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Led na rekama - 2012 februar

<< < (36/71) > >>

Pingvin44:

--- Citat: Kapetan  20, 02, 2012, 11:23:07 pre podne ---zacudjujce je koliko smo vezani za nase camce da nam cak ni velika opasnost ne predstavlja problem da rizikujemo sve zarad par tona lima...

--- Kraj citata ---

Ne radi se uopste o par tona lima niti o parama.
To nas valjda i razlikuje od ostalih suvozemnih likova....

Ljuba:
Ne mogu a da ne ukazem na jedan detalj...toliko vanbrodskih motora i dalje okaceno a ljudi su znali da onoliki led kad tad MORA da krene pa opet nisu reagovali na vreme...e to je za posmatranje.

espresso:

--- Citat: Kapetan  20, 02, 2012, 11:23:07 pre podne ---tuga bozija...

56568

ovoga sto je skocio da spasava katamaran treba poslati na posmatranje...

na zalost dok sam posmatrao video dobio sam isti poriv kao verovatno i vecina koja gleda tako da smo svi zajedno sa njim zasluzili da idemo na posmatranje...

zacudjujce je koliko smo vezani za nase camce da nam cak ni velika opasnost ne predstavlja problem da rizikujemo sve zarad par tona lima...

--- Kraj citata ---

vlasnika katamarana dobro poznajem. na reci je proveo vise vremena nego sto neki od nas imaju godina.
covek je u prethodne 2 godine ulozio sve sto je imao da bi ga napravio i sa njim radio turisticke ture.
znaci spasavao je izvor prihoda i egzistenciju. tacnije pokusavao je da spasi.
nazalost nije u tome uspeo.
kao i vecina posetilaca gledam slike i klipove u neverici i sa velikom tugom.
ko cetu stetu nadoknaditi? kada? kako?
nocas sam gledao slike dunavskog rukavca od prosle zime i primetio sam da je daleko manji broj plovila bio u ovom periodu u vodi i na marinama.
zasto su ljudi ostavili toliki broj plovila na recnom toku i u marinama, nije mi jasno.
jos manje mi je jasno, zasto ih nisu sklonili negde dok je jos moglo da se kako tako otplovi do Save.
mozda pisem gluposti ali sam stavrno potresen onime sto sam juce i nocas video.

Kapetan:
@pingvin
objasni ti onim setacima pored keja da to tvoj camac nije 100 kila lima nego da je to san ? nece te shvatiti ... to sam hteo da kazem ne nesto drugo...

@espresso & ljuba
ostavimo kritike dok ne prodje ovo , apsolutno delim vase misljenje moglo se mnogo sta odraditi, a zasto ljudi nisu reagovali cemo kada prodje u posebnoj temi  ...

@espresso
Na klipu sem onog nabacivanja na pramac i cukanja motora ne vide se neke vece stete, da li je katamaran skroz potonuo ili ? To sto je egzistencija u pitanju je jos grdja cinjenica u celoj prici ... mogu da zamislim kako je coveku koji zna da je ostao bez kore hleba za svoju porodicu ...

a mogu i da zamislim one koji su pred penziju skupljali zadnju crkavicu za neki camcic kabinas da sa svojomom bakom krstare Dunavom , a onda sve odnese voda... tuga Bozija...

trebalo bi se nekako organizovati , pokrenuti razmrdati i pomoci na neki nacin tim ljudima...

Pingvin44:

--- Citat: Kapetan  20, 02, 2012, 11:56:12 pre podne ---@pingvin
objasni ti onim setacima pored keja da to tvoj camac nije 100 kila lima nego da je to san ? nece te shvatiti ... to sam hteo da kazem ne nesto drugo...

--- Kraj citata ---
Nisam ni mislio da si hteo da kazes nesto drugo...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju