Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

Led na rekama - 2012 februar

<< < (34/71) > >>

Kapetan:
4 juli je u prvom naletu spasilo to sto su ocistili jedan deo leda oko camaca pa nisu bili povuceni ... koliko sam ja danas video led
1 GURA
2 VUCE
3 ERUPTIRA

za stavku vuce najbolje je da je oko camca razbijen led jer onda nema uticaja ako ste blizu obale ili vezani za slep ... to je u prvom naletu spaslo dedinu marinu ...

ono sto sam takodje primetio i sto moze biti nekome za nauk ... ko god je bio vezan za ponton nastradao je manje ili vise, oni koji su imali tu srecu da se odkace su izgleda manje stradali , mozda zapazanje nije dobro , ali ja bih da sam na 4 julu ostavio konop domace proizvodnje od 6mm samo na pramcu ... ako led krene da cupa onda neka pokida konop i da ode ladja pa se se naci gde je otisla  ... led lomi i pravi vulkane na obali a ne na sredini reke

ujedno nije mi jasna jedna stvar danas je na businoj marini samo jedan lik izgleda dizalicom izvadio svoj camac iz vode (ima par koji su ih dovukli do obale) ... sa obicnom dizalicom koja kosta 50 evra na sat, sa dela dunava ispred busine marine se moze izvaditi barem 20 camaca.. zasto to ljudi ne urade ne znam .... nadam se da nemaju tih 50 evra jer me druga mogucnost uzasava...

Kapetan:
Gledajuci sada ovaj JOJIN snimak ...

Ljudi ako se po ovakvim uslovima nalazite na pontonima ili camcima molim vas da pazljivo proucite ovu kartu ... Nije za igranje !

Kapetan:
packe je okacio jedan deo ali evo jos pristiglih snimaka  :

Jovane Hvala !

Dejo Hvala !

mladi momci , sportisti ...

Hvala Buci !

preumoran sam ujutru nastavak !

Ljudi Apel i dalje stoji saljite nam vase snimke na PP ili ih direktno kacite !

packe:
 44444     slika 1 sava  slika 2 dunav

Kapetan:
izvestaj RTS-a od jutros...

po njima jos 24 casa neizvesnosti ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju