Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
Led na rekama - 2012 februar
boki_ribar:
Zna li neko sta se desava u Grockoj ? eek
ladjaVlajko:
Ja sam još uvek uveren da je svo ovo sranje izazvala ljudska glupost i nebriga.
Ako su već pozvali Mađare da razbiju led u gornjem toku Dunava, onda je to isto MORALO da se uradi sinhronizovano na celom toku. Ovako je ispalo da je ono što su kod Apatina izlomili napravilo čep kada je naletelo na neizlomljen led. Pa kad je čep popustio, lavina leda je oljuštila Novi Sad dok nije došla do sledećeg čepa. A kad je ovaj popustio stradao je Zemun. I tako će sve do Golubca.
Što nije ovakvih sranja bilo u Mađarskoj ? Zato što su tamo ledolomci odradili svoj posao na celom toku Dunava. A šta su naši uradili ? Izdali saopštenje da se svi sklone u zimovnike i time skinuli odgovornost sa sebe ? Strašno. Sve ekspert do eksperta.
petar_kozic:
--- Citat: boki_ribar 19, 02, 2012, 23:39:05 posle podne ---Zna li neko sta se desava u Grockoj ? eek
--- Kraj citata ---
Imamo kolegu Sharketa tamo, ne znam kako je kod njih.
U Vinci jos uvek ima oko 10-tak metara leda od obale, tako da sav led prolazi. Danas se stvorio jedan cep tu ima slika u ovoj temi na jednoj od prethodnih strana, ali je u toku dana krenulo.
Verovatno ce se u toku noci odlediti a onda jedan ugostiteljski splav i ostali camci koji su u blizini neka im je sa srecom, sta drugo. (i moj sa njima jer danas smo hteli da ga izvucemo ali je skroz okovan ledom. Cak i sekirom nismo mogli da razibjemo led oko camca).
Ovo je katastrofa. 56568
latin:
Mnogo puta je rečeno da smo sami sebi najveći neprijatelj. ,,Znam ja nas ,jebo ja nas,,.
sharke:
Ovako je danas bilo u Grockoj.Oko 20h,stanje je bilo redovno.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju