NAUTIČKI E-SHOP > Malecni Oglasi

Kupujem Elan 401

<< < (4/5) > >>

srsa:

--- Citat: ALBATROS  19, 02, 2012, 22:48:45 posle podne ---Slike su lose i stare da bi komenarisao farbanje.
Ako za ove pare daje prikolicu, motor, bimini, bove .....malo sam skeptik

A obavezno pitaj kad je slikan camac.Jer jedna sezona na vodi i on nije to sto ti vidis na slici.

Imaju prodavci obicaj da kazu "Ma to su neke slike koje sam imao cisto da se vidi o cemu se radi".Kao po sablonu !
Ja sam svasta video i slusao.

http://www.kupujemprodajem.com/Elan-401-L-1446402-oglas.htm?filter_id=5769732
Ovo je vec nesto!

--- Kraj citata ---

Jeste, ali je i cena " nešto ".  4588  4588  4588

Bera:
Ja imam Elan 401 da prodajem .
Čamac u odličnom stanju , ja sam ga uzeo početkom 2010 . Koristio sam ga sa Honda Bf20 i zbog toga je krma ojačana . Stavljeno je umesto onih drvenih letva pertinaks od 15 mm dimenzije 85x 28 cm plaćeno 7000 din. Površina urađena kako treba priljatelj mi je auto farbar on je i gitovao i farbao unutrašnji deo  bojom od Hempela cena za farbu , primer itd 14000 din + farbanje. Spolja je isto farbano do vodene linije . Ima antialgin ali to pre ili kasnije mora da se obnovi. Boja je bež.
Čamac registrovan do 26-08-2012 papire nisam imao koštalo mi je preko 20000 din dok sam uspeo da ga registrujem.
Sa Hondom imao sam brzinu uzvodno 38 nizvodno 45 .
Nažalost slike nemam jer nisam imao u planu da ga prodajem .
Bez ulaganja za ove pare sigurno dobra kupovina , ko hoće da ga koristi sa jačim motorima jedinstvena prilika.
Cena 580 eur.

Bera:

--- Citat: Bera  21, 02, 2012, 22:30:38 posle podne ---Ja imam Elan 401 da prodajem .
Čamac u odličnom stanju , ja sam ga uzeo početkom 2010 . Koristio sam ga sa Honda Bf20 i zbog toga je krma ojačana . Stavljeno je umesto onih drvenih letva pertinaks od 15 mm dimenzije 85x 28 cm plaćeno 7000 din. Površina urađena kako treba priljatelj mi je auto farbar on je i gitovao i farbao unutrašnji deo  bojom od Hempela cena za farbu , primer itd 14000 din + farbanje. Spolja je isto farbano do vodene linije . Ima antialgin ali to pre ili kasnije mora da se obnovi. Boja je bež.
Čamac registrovan do 26-08-2012 papire nisam imao koštalo mi je preko 20000 din dok sam uspeo da ga registrujem.
Sa Hondom imao sam brzinu uzvodno 38 nizvodno 45 .
Nažalost slike nemam jer nisam imao u planu da ga prodajem .
Bez ulaganja za ove pare sigurno dobra kupovina , ko hoće da ga koristi sa jačim motorima jedinstvena prilika.
Cena 580 eur.

--- Kraj citata ---

Prodato !

zmajevi88:
I ja da se javim...ako natrci neki Elan 401, obavestite....

Zoran Marinković:
 114

--- Citat: zmajevi88  04, 05, 2012, 13:25:57 posle podne ---I ja da se javim...ako natrci neki Elan 401, obavestite....

--- Kraj citata ---

Može da natriči kad god hoćeš... thumbup moj komša ima kalup i pravi nove za pristojne pare.... clap

http://anton-plast.com/elan.html

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju