Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

pre i posle regate Vode Vojvodine 2011

<< < (30/30)

Arsa:

--- Citat: barbanesa  04, 01, 2012, 22:11:19 posle podne ---Najbolje da sacekas da vidis sta ce Leptirica da kaze ona je kompetentna za Regatu.. :tenk:

--- Kraj citata ---

Al se ti šlihtaš ...  :swoon:

barbanesa:
Sto bre Arso??
 Pa ne mogu ja da pricam nesto u sta nisam upucen..Ona organizuje Regatu i nase je da li idemo ili ne .. :nono:

Arsa:

--- Citat: barbanesa  04, 01, 2012, 22:23:01 posle podne ---Sto bre Arso??
 Pa ne mogu ja da pricam nesto u sta nisam upucen..Ona organizuje Regatu i nase je da li idemo ili ne .. :nono:

--- Kraj citata ---

E još ću da poverujem da si se uozbiljio !!!   :lol:    :drinks:

Kako ja kontam. Gde god da ide regata biće pun pogodak.  :good:

leptirica:
Vidim vec ste poceli pripreme... :D Doduse i izgleda kao da ce uskoro prolece a ne zima..

Sto se tice termina Regata ce kao i svake godine biti oko Dana Dunava 29.06. sto znaci kraj juna pocetak jula. Sama marsuta jos uvek nije poznata jer je nekoliko opcija u igri. Cim budemo odredili javljam prvo vama ovde :)

U svakom slucaju javicu se cim bude neka nova informacija. A do tada SRECNA NOVA GODINA SVIMA i predstojeci BOZICNI PRAZNICI! Da nam Dunav i ostale reke budu naklonjene kao i prosle godine i da provodimo sto vise vremena na svojim plovilima druzeci se medjusobno. I da nam Regata bude uspesna barem kao prosle godine.. ;)

Pozdrav svima
Mirjana

zica:
Pozdrav svima bila bi dobra tura NS BG RAM PA KANALOM DO NS sve jeno dali do Srbobrana pa za NS ili da Sombora pa za NS  :drinks: :pioneer:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju