Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
pre i posle regate Vode Vojvodine 2011
barbanesa:
Bas mi je zao sto sutra ne mogu da dodjem u Novi Sad ali ko zna..
Pozdrav Mirjana.. :preved:
miodragi:
Na radu sam u Pirotu, a kasno sam video ovaj poziv za 30.09.2011. Molim vas Mirjana, da sledeći sastanak malo ranije najavite, bar par dana ranije. puno pozdrava svim regatašima.
leptirica:
Ovo je samo pretpremijera.
Glavna premijera ce biti sa svim regatasima koja ce biti na vreme i svakom pojedinacno najavljeno kada cemo i podeliti cd sa filmom i fotografijama. Tako da nista ne brinite bice jos prilika. Ovo je film koji je uradio nas Ilija Galonja.
Film koji je Kameni napravio startuje u nedelju 2.10.2011. god u 16.30 casova na RTV 1 i bice tri epizode.
Na zalost nisam ni ja na vreme bila upoznata sa ovom promocijom pa nisam stigla ranije da obavestim... :sorry:
Veliki pozdrav svim regatasima, onima koji ce to biti, onima koji to zele, koji ne zele a i svim ostalim nauticarima :preved:
zoki novus:
ajde sad nadjite izgovor za nedolazak :dance1: :dance1: :dance1:
leptirica:
Dana 25.11.2011. godine u 18 casova u holu JVP Vode Vojvodine, Bul. Mihajla Pupina 25, Novi Sad ce se odrzati premijera filma "Krstarenje ravnicom" sa Regate Vode Vojvodine 2011!
Pozivam sve nase regatase da dodju da se opet svi zajedno vidimo, pogledamo film i medjusobno druzimo i tom prilikom ce se podeliti CD-i sa slikama i filmom..
Pozdrav svima!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju