Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
pre i posle regate Vode Vojvodine 2011
Željoni:
--- Citat: barbanesa 05, 07, 2011, 22:26:54 posle podne ---Samo da dodam cekajuci da Mirjana postavi slike ,da je jedan nas forumas poducen proslogodisnjim iskustvom kada su mu 3 clana foruma izjeli celu sunku iskljucio mobilne telefone i privremeno se iselio iz mesta kroz koje je prolazila regata...necu ga imenovati ,prepoznace se.. :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
Pozdrav svim regatašima i zaista mi je žao što se nismo videli . prošli ste tik pored mene no ja sam u to vreme bio i još uvek sam na Jadranu , trenutno na Pagu u Novalji, Samo ti Nešo dodji šunka još uvek visi i čeka pravo društvo
Febo:
Ono sto sam video sa slika i prateći izveštaje sa regate, svaka čast organizatorima ove lepe regate. Barba nešo bio si u elementu. Joj ljudi što vam zavidim na učešču na ovakvoj regati. Al valjda ima boga.
zorter:
--- Citat: odisej 08, 07, 2011, 00:46:09 pre podne ---
--- Citat: barbanesa 06, 07, 2011, 16:40:00 posle podne ---Mirjana puno hvala na lepim slikama ,a vi ostali valjda vidite ko je bio centralna figura regate VV??
Leptirica pa ja.. :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
Hmmmmm, pa sad...ako baš hoćeš.Tebe jednostavno nije bilo moguće izbaciti iz kadra.
--- Kraj citata ---
Pola slike barbanesa a druga polovina ostalih cetvoro regatasa !!! :yahoo: :taunt:
fisherman:
--- Citat: Željoni 07, 07, 2011, 17:59:14 posle podne ---trenutno na Pagu u Novalji
--- Kraj citata ---
Fatboy Slim is fucking in Heaven .... Zeljoni mozda se i vidimo tamo ako veceras krenem :)
leptirica:
Pozdrav svima!
Na sledecem linku mozete pratiti kadrove sa nase Regate Vode Vojvodine. Za sada pogledajte par video razglednica a kasnije ce biti jos... Nas Ilija vredno radi na tome :)
http://www.youtube.com/user/RegataVodeVojvodine
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju