Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

pre i posle regate Vode Vojvodine 2011

<< < (3/30) > >>

mossi:
Potrebno ti je da budeš vlasnik ili bitan čovek u preduzeću veličine "VOJVODINA VODE".  :lol:
Onda sve može.

:)

Šalim se, potrebna je čvrsta ruka i realni planovi.
7-10 dana i ruta koja se može isploviti sa minimalnim budžetom.

Pogledaj fotku rute:
dnevna deonica kroz kanale 12-35-40km
Nizvodno dunavom 50 km.

Malo plovidbe PUNO druženja!

Zoran:

Leptirice

Jedno pitanje za Vas.Tek sad sam malo pazljivije procitao Vas prvi
 prilog za regatu. Sta znaci do  popunjenog  broja?Znaci li to  da je broj plovila
 ogranicen?
                   Sa postovanjem Zoran.

leptirica:
Zorane, broj plovila jeste ogranicen. Planovi i cela organizacija je pripremljena tako da uspesno pokriva odredjeni broj plovila i ljudi. Zato i napominjemo da primamo prijave do popune mesta.

Sto se tice smernica za organizaciju neke regate... Hmm... Vidi ovako.. Prvo treba da imas iskustva sa predhodnih 13 organizovanih velikih regata (Ilustrovane politike), da ti je otac na istim bio Kapetan regate i da imas ozbiljno preduzece kao podrsku.. :)

A sad ozbiljno. Sve zavisi kakvu regatu zelite da organizujete. Samo bez finansijske podrske sve je tesko. Organizacija, iskreno, nije jednostavna. Pocevsi od samog tima u organizaciji (kapetan, doktor, majstor, spasilac, logisticka podrska na terenu i nekoliko ljudi u neposrednoj blizini za resavanje svakog problema) i jedna glavna osoba koja sve koordinira, zatim kapetanije, lokalne zajednice (opstine, mesne zajednice - domacini) i medijska podrska.

Tesko mi je da govorim napamet. Sve zavisi sta ocekujete i kakvu Regatu zelite. Sta god mogu da pomognem tu sam..

leptirica:
Sto se tice vezova u Novom Sadu i za to cemo naci resenje u zavisnosti od broja ucesnika iz Beograda. Ima dosta klubova u NS i mislim da nece biti nikakvih problema za nocenje zadnjeg dana.

Zoran Marinković:
 :drinks:

Verujem da će regata biti za medalju.
Koliko puta sam kao klinac sedeo na obali Tise u mom rodnom Knićaninu ili preko u Titelu i divio se
šarenilu čamaca i brodića.... :sorry: .... iskreno sam im zavidio i zakleo se da ću i ja bar jednom nekada u životu
zaploviti..... pa makar i na traktorskoj gumi....makar jedan kilometar....

Ni sada neću moći da učestvujem zbog posla (već tri godine za redom ne uspevam da povežem
više od dva - tri dana slobodna)...

Ali ću se potruditi da vas pozdravim sa Kulpinsko-Petrovačkog mosta, a ako Bog da možda i uskočim :yahoo:
na neko čamče ili lađicu kod nekog drugara sa foruma i spustim se do Novog Sada... :friends: :drinks:
tek da me želja mine...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju