NAUTIČKI E-SHOP > E-shop Moja Ladja

Predlozi ...

<< < (7/11) > >>

oblak:
Imam i ja jedan predlog koji mi se cini da je odrziv. Kapetan ili neko od nadleznih administratora da organizuju e shop na sajtu. Da dogovore "sebi" rabat od prodavaca 5 %(grosinox, beomarina, galija itd..) a da na sajtu prodaju proizvode po ceni kao u prodavnici + troskovi kurirske sluzbe. Na taj nacin ce ostvariti sajt prihod za odrzavanje a kupci nece platiti ni dinar vishe nego shto proizvodi inace kostaju. Mislim da bi to brzo zazivelo narocito bi bilo prakticno ljudima koji nisu na "izvoru" odnosno u BG ili N.Sadu pa moraju da prevale dosta kilometara kad im treba antialgin, bova ili konopac... A i za nas lencuge bi to bilo sjajno... Cak bi i Gosti sajta mogli da kupuju i na taj nacin bi se moglo finansirati josh poneshto sem mesecnog odrzavanja.Prihod ne bi izostao svakako.Ovo sa kineskim zakuricama nije odrzivo, jbg, kineza svuda a i zasto da se Kapetan aka po kineskom centru, on je ipak predodredjen za neka veca  zlodela.

poljo:
Kap ti si dosta puta postavljao linkove na kojekakve nauticke radnje i slicno . Vjerujem da bi se moglo postici tih kriticnih 5 % rabata sa bilo kojim proizvodjacem na ovoliki broj nas na sajtu . Ima tu jos predloga ali to bi ti sutra rekao kad se nadjemo .

eni blue:
Kapetane, eto gros inox, posto si trazio jednog ozbiljnog trgovca, a sutra mozes obaviti razgovor oni su u blizini kafane gde ce biti skup, a evo ja se javljam da odrzavam na mesecnom nivou jedan baner sa mojom radnjom, nista nije vezano za nautiku ali zelim i hocu

oblak:
Grosinox je postao jako konkurentan sa cenama i 100% ce imati porudzbina dosta. Samo je potrebno islikati proizvode u njihovoj radnji i postaviti na sajtu sa cenama. Beomarina ima trenutno povoljno Hempel-ov program. Osnovna oko 1800, zavrshna ista a antialgin tvrdi 2200. To ce sada na prolece ici.

Kapetan:
ukoliko postoji neko ko bi zeleo da se bavi ovim sto je Oblak predlozio ja se slazem , ne mora admin... ali neko kome treba dodatni izvor zarade taman ... neka pokriva troskove sajta a sve sto zaradi preko super.... inace popusti koji se ostvaruju su oko 20 %odmah da vam kazem a ne 5%... ja imam brdo nekog drugog posla i ne bih bas mogao da se bavim time...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju