E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Voleo bih da čujem mišljenja drugih o 2t i 4t motorima
ajveks:
Sto se potrosnje goriva tice nije sve u motoru manji motor manje trosi ili obratno,naprimer ja imam elan 402 sa motorom Johnson 50ks 2t 2 cilindra.Na isto to korito ako se stavi motor od 25/30 ks 2t on ce trositi i vise nego moj motor od 50 ks (sto izgleda da nema logike ) ,jos ako je pod opterecenjem 4 osobe,vuca skija gume...slabiji motor ce samo da se dere i da trosi.Kad su pitanju camci koji glisiraju veoma je bitno da se *pogodi* jacina motora.
Meni ovaj motor sa ovim camcem trosi 15l na sat,moze i manje ali ja ga ne stedim. :)
ajveks:
Delboy jeste skup ali nista jeftinija nije ni kokurencija.Inace ovi motori su poceli da se prave od 2005 godine i cene polovnjaka se krecu vec od 3500e za konjazu koju si spomenuo,normalno ne kod nas jer ovde je sve precenjeno.
delboy:
Ja imam plastični čamac Tajmen,sa 28ks sa pola gasa izgisira.Sa punim gasom ozbiljno dobro ide (ni ja ga ne štedim).Kada nakačim 40ks mislim da će to biti brutalno dobro.
skipper:
Evinrude 2 x 175 hp, 3/4gasa , potrošnja se vidi iz priloženog, camac 2500 kg + 400 litara goriva + 3 člana posade - NESREĐENO KORITO.
Spinnaker:
Evo sta se desava u motoru sa 4 takta kad mu dodas gas :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju