Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Pozdrav, eto i mene

<< < (3/6) > >>

njegos68:
Dobro došao!  114 Bogami 12 metara-muški..  cam SAmo naprijed!Otvori temu i predstavi nam šta to imaš u glavi za samogradnju novog broda..  k5

deda:
E to ce da bude veselje , ajd pocinji ,nemoj da cekas dugo! 55555

Bob:
Temu necu otvarati sve dok ne odradim veci deo posla, sem ako negde zapnem pa mi zatreba konkretan savet, a i glupo bi bilo jer je zamisao da  dizajn bude malo vise svemirski, znaci neobican za sve dosad vidjeno... Iskreno, uvacariste me i ovoliko da se odam, ipak je to neka tajna... ffff

njegos68:

--- Citat: Bob  06, 02, 2012, 18:27:12 posle podne ---Temu necu otvarati sve dok ne odradim veci deo posla, sem ako negde zapnem pa mi zatreba konkretan savet, a i glupo bi bilo jer je zamisao da  dizajn bude malo vise svemirski, znaci neobican za sve dosad vidjeno... Iskreno, uvacariste me i ovoliko da se odam, ipak je to neka tajna... ffff

--- Kraj citata ---
  Otvori Ti temu i prenesi nam svoje zamisli,a uporedo radi..  tamburanje A mi ćemo da ti ,,pomažemo" sa komentarima..  2225 t5 t6 ajstajn ajstajn

IKA:
šta više poželjno je da prvo otvoriš temu.DŽaba ti kad pogrešiš da nas pitaš kako da ispraviš, mi smo tu da ti pomognemo da nepogrešiš. k5 yg

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju