E, ovako treba... > Tehnike i saveti...
kako ugraditi brodski motor
poljo:
Pusti nasu pricu . Drz se svog plana . Predlazem da napravis i dva sprata barem . Da je meni znati sto pitas kad neces da cujes odgovor
aleksandar:
hocu ja da cujem odgovor ali niko ne odgovara vec me svi odgovarate kao sto vam rekoh ja bih se malo pomucio imam vremena i alata ali ne znam sta i kako i niko mi ne govori konkretno sta da uradim skica sema bilo kakvo upucivanje u moj problem vec odgovaranje kao da sam ja neznam sta mi je lakse na pocetkuisam napisao da znam da mi je bolje i lakse da kupim vanbrodski motor i rekoh vam da imam tomos 4 ali bih to promenio i stavio brodski pa ako neklo moze konkretno da mi pomogne hvala
Kapetan:
prvo je pitanje da li ces koristiti brodski ili motor iz kola .... brodski obicno imaju sredjeno hladjenje a kod ovih za kola moras to sam da napravis (marinizacija), obicno usisava vodu sa jedne strane pa preko izmejivaca toplote izbacuje tu vodu malo zagrejanu sa druge strane.... iduzvne gasove sprovedes direktno u vodu i tim prigusis zvuk motora...
e onda ti je potreban osovinski vod koji se kaci na ... kopcu koja se kaci na motor...
i kad sve to namestis onda ides kod nekoga ko ima motor slicne snage i ladju slicne velicine i pogledas kakvu ima elisu i pitas kako je zadovoljan ..
pa na sve to dodaj oajacanja na ladji na kojima ce da stoji motor ...
ima tu posla koliko hoces...
zorter:
Aleksandre,
samo napred. Imas slike motora i sta je potrebno 4587 (prepraviti).
I to je to. k5
114 114
Mezija:
Necu da pokusavam da te odgovorim ali moras biti svestan cinjenice da ti je camac relativno uzan i da ce ti motor i kopca zauzeti mnogo mesta camac ce ti biti tezi za min 2oo kg .
Al ajd sad verovatno ti odgovara DMB motor pouzdan i malo trosi.Jos ako nadjes i V drive kopcu dobices vise mesta i bolji ugao za osovinski vod. sve to verovatno ce te kostati vise od 1000 eu u najboljem slucaju ako sam radis.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju