E, ovako treba... > Tehnike i saveti...

kako ugraditi brodski motor

<< < (7/8) > >>

aleksandar:
ne znam odakle vam ideja da ja vas kako rece malo.........
koliko sam razumeo to je izvodljivo kao sto ovi ljudi znaju i rekose na dva nacina
hvala vam na pomoci
nemAmo svi sredstva i novac kako bi kupili nove stvari od camca pa do motora vec moramo da se snalazimo
a ti druze sto mislis da ja malo........................
nemoj ni ucestvovati u temi odnosno nemoj ni pomagati ni odnemagati vec zaboravi da sam ista i pitao
zahvaljujem se ljudima koji su mi pomogli a ne pametovali bez ikakvog konkretnog resenja za moj problem

Kapetan:
aleksandre najeftinija varijanta ti je da kupis polovan motor sa elisom , osovinski, kopcom ... sve ostalo je komplikacija i veliki izdatak u novcu ...

sale.m79:
Aleksandre slusaj vamo .Ne moze da se zavrsi kurs za dva petka.Nemoj da si zajunio za taj camac ti treba tomos od 300 evra a samo osovinski vod kosta 600e bez elise.PREMA TOME DABOME

aleksandar:
jos ovo pitanje i sledeci put vam se javljam sa slikama i verujte da necete verovati da to moze da radi ali dokazacu
da li je polozaj elise bitan odnosno gde treba da stoji  ispo camaca ravno sa krmenom daskom,ili da izlazi van nje

poljo:
Ajd jos ovo kako kazes ...Da bi mogao da upravljas moras napraviti kormilo koje ce biti povezano sa krmenim zarcalom. Dakle ako nisi smislio neki novi nacin upravljanja onda elisa ostaje prije kormila. Sa srecom ti bilo budjenje ,

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju