Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Edukativni Seminar "Ladja iz Holandije"
zica:
Arso izvini ali iako sam se prvi prijavio da dodjem necu moci u sremcici je haos od vremena pozdrav svim drugarima okacite fotke da mi koji nismo mogli da dodjemo bae tako budemo sa vama 114 357 vidimo se kada otopli 25648
srsa:
Шта је бре људи? Нисте се ваљда уплашили од ово мало снега? Па где вам је истраживачки и авантуристички дух? Мислим да је крајње време да се преиспита чланство у ffff , па ко не задовољава критеријуме tamburanje .
zica:
Dok nam jr barbanesa presednik ffffmi se nedamo kgk
LSI:
--- Citat: srsa 11, 02, 2012, 09:40:23 pre podne ---Шта је бре људи? Нисте се ваљда уплашили од ово мало снега? Па где вам је истраживачки и авантуристички дух? Мислим да је крајње време да се преиспита чланство у ffff , па ко не задовољава критеријуме tamburanje .
--- Kraj citata ---
Dragi prijatelju, Srso, mi smo nekako više ljubitelji nautike u letnjim uslovima.
Ako se odlučimo za aktivnosti na Antarktiku ili Arktiku - e, onda možda ovakav dan i da prihvatimo kao pogodan za trening.
Sumnjam da će čak i oni sa trajnom dijagnozom i stalnim članstvom u F-odeljenju pokušati da stignu na dogovoreno mesto u dogovoreno vreme. Mislim da na nekim stvarima ponekad ne treba insistriati. Biće dana za druženja.
Ipak, svima onima koji se probiju do "4. jula" želim lep provod i bezbedan povratak kućama.
srsa:
Е па ја, имао или немао "сталну дијагнозу", крећем, па шта ми Бог да. ffff ffff ffff roll4 roll4 roll4
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju