Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Edukativni Seminar "Ladja iz Holandije"

<< < (6/21) > >>

igorbos:

--- Citat: Zole  04, 02, 2012, 15:15:56 posle podne ---koji bi bio termin?

--- Kraj citata ---
Termin je obisno u devetom mjesecu!                     
                                                              sajkaca     roll4       h44     

ffff

packe:
lepa marina u visnjici moglo bi u kafance kod topa ffff ffff ffff ffff ffff  taz taz taz k5 k5

Arsa:

--- Citat: packe  04, 02, 2012, 22:38:36 posle podne ---lepa marina u visnjici moglo bi u kafance kod topa ffff ffff ffff ffff ffff  taz taz taz k5 k5

--- Kraj citata ---

Slažem se. Tu smo lokaciju već isprobali. Znaju je i drugari iz Brčkog. Ko ne zna, navodićemo ga telefonom.

Najteže je, u ovom snežnom ludilu, odrediti dan za druženje.

Možda je 11.02.2012. godine, oko podne, baš taj dan? Šta mislite?  ok

Bilo kako bilo ekipa  ffff je spremna. 357  bike plane 44444 25648   sajkaca  114

P.S. Pretpostavljam, da će toga dana ako ih mnogobrojne radne i druge obaveze ne spreče (pošto oni misle za sve nas),  predsednik i potpredsednik odeljenja imati radni sastanak vezan za dalje pravce razvoja F odeljenja koje dobija sve veći broj pacijenata. Nema dovoljno kreveta. Načuo sam da će u pojedinim slučajevima krevete deliti po dvoje. 45875

srsa:
Арсо не по двоје, него по двојица. Ти имаш европејску лађу, стога се владај по европејским законитостима.  ffff  ffff  ffff  ffff  ffff  ffff  roll4  roll4  roll4  roll4  roll4  roll4

Arsa:

--- Citat: srsa  05, 02, 2012, 08:32:12 pre podne ---Арсо не по двоје, него по двојица. Ти имаш европејску лађу, стога се владај по европејским законитостима.  ffff  ffff  ffff  ffff  ffff  ffff  roll4  roll4  roll4  roll4  roll4  roll4

--- Kraj citata ---
stri

Ja sam ti stari konzervativac. Nekako mi lepše dvoje.  lol

Al ima nas različiti na ovom odeljenju pa mož da bidne svašta.  oops

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju