Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Da li znate-koji je ovo gliser
mossi:
Ubica Vampira! 56568 oops
srsa:
--- Citat: zoran 02, 02, 2012, 22:33:08 posle podne ---
100%
--- Kraj citata ---
Не бих ја био 100? сигуран. А шта ако није? roll4 roll4 roll4 ffff
LSI:
Bafi, zar Vi niste čuli za onu narodnu: "Poklonjenom konju se u zube ne gleda."
Zar je važno šta je? Važno je da se koristi.
Ako okačite na njega neki slabiji motor i vozite sa pola gasa biće to klasičan deplasmanac.
Ako zakaćite nešto jače od 10KS i ne žalite gorivo - biće to pravi gliser.
A meni liči iz ovog ugla na Kvarner iz tamo nekih davnih 80-tih godina. (Eh, da nam je sada tu naš SaleNB, znao bi on da li je to Kvarner ili neki od Elana - mogao bi da bude 401...).
LSI:
--- Citat: LSI 03, 02, 2012, 07:28:22 pre podne ---Bafi, zar Vi niste čuli za onu narodnu: "Poklonjenom konju se u zube ne gleda."
Zar je važno šta je? Važno je da se koristi.
Ako okačite na njega neki slabiji motor i vozite sa pola gasa biće to klasičan deplasmanac.
Ako zakaćite nešto jače od 10KS i ne žalite gorivo - biće to pravi gliser.
A meni liči iz ovog ugla na Kvarner iz tamo nekih davnih 80-tih godina. (Eh, da nam je sada tu naš SaleNB, znao bi on da li je to Kvarner ili neki od Elana - mogao bi da bude 401...).
--- Kraj citata ---
I da dodam još i ovo: ako i na proleće ostane ovako u dvorištu iza kuće, kao moj što stoji u bašti, biće to najverovatnije dodatno skladište za sve što ženi smeta i večiti povod za sprdnju na račun vlasnika!
njegos68:
Ja se nebih isto tako složio da je ovo gliser.. kgk kgk kgk jedino da probamo sa motorom od 5 ks ,da li može da glisira.. 44444 ako pokaže da može ,onda se slažem da je gliser.. 456 456
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju