Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Da li znate-koji je ovo gliser
Kapetan:
--- Citat: bafi 03, 02, 2012, 20:10:21 posle podne ---E pa Darko stvarno nije u redu.Taman sam hteo malog da proglasim za fletchera a ti tako.Pionir.Ma salim se,hvala puno na informacijama.Samo da mu nekako izvadim krstenicu,nabavim sedista,motor,komande,tapaciram ga-ma dosta bre- i bice dobar za svrckanje
--- Kraj citata ---
ne bi pogresio ni u jednom slucaju ... brodotehna je pravila Lahora po nacrtima fletchera... a moguce i kvarnerplastika ...
Zoran Marinković:
cap
možda grešim, ali mi nekako liči...http://www.kupujemprodajem.com/Meteor-420-959113-oglas.htm?filter_id=5770601
Darkobp:
Meteor 420 jos nisam cuo da postoji(to mora da je sad nesto novo izmisljeno ili ga je taj samovoljno prekrstio jh),samo 380 ali taj je dosta razlicit od ovog nepoznatog
Elani gt 070 bas kao i flecheri imaju dosta elagantniju ,malo manju sofersajbnu od Pionira
Njabolje da Bafi izmeri svoje camce duzinu preko svega i sve cemo odmah odgonetnuti 12345
bafi:
Ma necemo preterivati.Mislim da cu se zadovoljiti npr.sa pionirom i to je to.Nego da ja pitam,ili me terajte u drugu rubriku,sta uzeti od motora ili bolje reci sta izbegavati.Sto bolji za sto manje para.Nesto kao golf 2.Verovatno 30-50ks.
njegos68:
--- Citat: bafi 04, 02, 2012, 17:54:51 posle podne ---Ma necemo preterivati.Mislim da cu se zadovoljiti npr.sa pionirom i to je to.Nego da ja pitam,ili me terajte u drugu rubriku,sta uzeti od motora ili bolje reci sta izbegavati.Sto bolji za sto manje para.Nesto kao golf 2.Verovatno 30-50ks.
--- Kraj citata ---
Bogami golf 2 ti nije 30-50 ks.. no to ti je već Passat.. kgk Zavisi koliko želiš da odrešiš kesu?Po meni najbolje neka Honda ili Yamaha 40 ks.. gli
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju