E, ovako treba... > Plovila

Obecane slike broda za prodaju i prica o njemu !

<< < (5/7) > >>

Zoran:
                Ne bi se ja uzdao bas mnogo u slike.Kad bi bio zainteresovan,prosetao bi do ladje,uzeo mali asov
pcistio jedan segment od blata,sve pazljivo pregledao,doveo strucnjala da izmeri debljinu lima,i ako je sve pri-
hvatljivo,debeeelo se iscenkao sa sadasnjim gazdom,platio preneo na mene,doveo popa cisto radi malera,
jedno malo osvestanje.Lepo bi ga oprao od blata i posle sve redom.Pa mislim da bi me peskarenje i farbanje
kostalo za trenutnu cenu,a ladja mi ne deluje uopste mala.Mozda ne gledamo istim ocima.
                 Daklem,natenane pregledati na licinom mestu,a ne iz fotelje.Nista nece da se desi strasno ako se
malo zaprljate u gledanju.

srsa:

--- Citat: zoran  30, 01, 2012, 23:30:54 posle podne ---                Ne bi se ja uzdao bas mnogo u slike.Kad bi bio zainteresovan,prosetao bi do ladje,uzeo mali asov
pcistio jedan segment od blata,sve pazljivo pregledao,doveo strucnjala da izmeri debljinu lima,i ako je sve pri-
hvatljivo,debeeelo se iscenkao sa sadasnjim gazdom,platio preneo na mene,doveo popa cisto radi malera,
jedno malo osvestanje.Lepo bi ga oprao od blata i posle sve redom.Pa mislim da bi me peskarenje i farbanje
kostalo za trenutnu cenu,a ladja mi ne deluje uopste mala.Mozda ne gledamo istim ocima.
                 Daklem,natenane pregledati na licinom mestu,a ne iz fotelje.Nista nece da se desi strasno ako se
malo zaprljate u gledanju.

--- Kraj citata ---

:good:

STG:
Osvestati pod obavezno!

Gorio:
e prijatelji ja znam dosta o tom camcu,ja sam ga doterao na to mesto ,trebalo je da se zavrsi ta ladja i da bude u funkciji,nazalost gazda je zbog nekih svojih razloga odustao od camca i sada stoji vec dugo na tom mestu.Imnace ladja je pravljena od lima koji je veoma ljut i tvrd ,kao prohrom,cak mislim da je neka legura .Nisam siguran ali znam da netruli kao obican lim.Uglavnom imao je u sebi 2 dizel motora sa Z nogom PEUGEOT.Doveden je tu da bih se zavrsio ali dzaba.Sad samo smeta i ruzi obalu.Neznam koliko gazda trazi za njega ali znam da je mnogo placen.Oko 14 metara je dugacak.kad se popnete na njega to je mnogo ogromno.Cinjenica je da treba dosta para i dosta truda da se zavrsi i osposobi,ali lim nije u losem stanju uopste.

Kapetan:
a jel tacno da mu tri predhodna kapetana mirisu cvece odozdo ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju