E, ovako treba... > Planovi za plovila

ECOnomy power catamaran

<< < (4/13) > >>

Kapetan:
boro ovo je jako interesantno ... generalno sumljam u brzinu ali ostalo izgleda izvodljivo ...
da li mozes da nam kazes koje su merke za sedenje u ovoj prednjoj kabini , i naravno koliko bi u tvojoj izvedbi kostalo ono sto se kaze "zastakljen ofarban"...

IKA:
pokušavam da zamislim način upotrebe ovakvog plovila , pa baš i neide.U marini sa pontona uđeš u plovilo ,isploviš i sledeći izlazak je opet u nekoj marini na ponton.U bilo kojoj varijanti pristajanja uz obalu,izlaska na obalu ,(osim leti pri temperaturi vode od 22c) ovakvo plovilo je neupotrebljivo.Drugim rečima plovilo za plovidbe -marina-marina

oblak:

--- Citat: IKA  01, 02, 2012, 18:16:02 posle podne ---pokušavam da zamislim način upotrebe ovakvog plovila , pa baš i neide.U marini sa pontona uđeš u plovilo ,isploviš i sledeći izlazak je opet u nekoj marini na ponton.U bilo kojoj varijanti pristajanja uz obalu,izlaska na obalu ,(osim leti pri temperaturi vode od 22c) ovakvo plovilo je neupotrebljivo.Drugim rečima plovilo za plovidbe -marina-marina

--- Kraj citata ---

A shta je potrebno po tebi da se ovakvo plovilo nacuche na neku Dunavsku plazicu? Ja ne vidim problem?

IKA:
za nasukavanje nije problem ,nevidim putanju kojom bi izašli putnici,izneli na obalu kotlić,talandaru ,roštilj.Za letnji period , ugazi u vodu i OK,ali za iole hladniju vodu ja nebih.
Da ne spominjem snabdevanje,gorivom ,vodom ,potrepštinama za čamac ako nemaš marinu , kao što je to kod nas u Titelu.

oblak:

--- Citat: IKA  01, 02, 2012, 18:30:02 posle podne ---za nasukavanje nije problem ,nevidim putanju kojom bi izašli putnici,izneli na obalu kotlić,talandaru ,roštilj.Za letnji period , ugazi u vodu i OK,ali za iole hladniju vodu ja nebih

--- Kraj citata ---

Ja koliko sam pregledao skice ovaj katamaran ima prolaz sa zadnjeg u prednji kokpit kroz kabinu? Napred mosta kao i na svakom brodicu i to je to...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju