NAUTIČKI E-SHOP > SVB.de i Segelladen.de
SVB.DE Narucivanje iz inostranstva
srsa:
Ико, јел та твоја лађа стигла до монтаже команди? Надам се да си остало привео крају. 114
LSI:
Boga mi, kako izgleda Ikina ladja, na njoj bi i trebala jedna takva komanda. Bila bi pravi ukras. A na takvom brodu ni ta skalamerija ne bi bila glomazna a i ima mesta gde da se smesti.
Mada, prodje mi kroz glavu još jedna pesmica čika Jove Zmaja:
Ala su to grdne muke,
tako gledat u jabuke!
Jabuke su tako blizu,
samo usta da zagrizu.
A lepe su, rumene su,
a slatke su, medene su,
samo ruke da su du`e,
kad bi mogle da se pru`e!
Ala da je trska kaka,
il udica i pecaqaka;
ili vetar da nasrqa,
pa da koju dokotrqa.
Ala su to grdne muke,
tako gledat u jabuke!
Ja sam mnogo puta u životu bio u takvoj situaciji, pa mi je zato ta pesma jedna od omiljenih i često je citiram. Čovek vidi nešto i poželi ali ne može to da ima. Mada, ko zna?
Iko, ako ima interesa, ima i nade i načina...
zoki novus:
Uvek cu da ti dam 5896,25 za nju nema nikakvih problema
Bez trunke grize savesti
HOGAR:
Lazo,Lazo,sve mi se cini da ce da ti traze pare,nemci su to,pedantni i sve na papir,a i odavde ce stici potvrda da si preuzeo,nazalost roll4
LSI:
--- Citat: HOGAR 13, 04, 2012, 09:00:55 pre podne ---Lazo,Lazo,sve mi se cini da ce da ti traze pare,nemci su to,pedantni i sve na papir,a i odavde ce stici potvrda da si preuzeo,nazalost roll4
--- Kraj citata ---
Hogare,
Paket moja supruga nije preuzela - i dalje je na pošti.
Ja sam juče, pre nego što sam ovde na forumu istakao obaveštenje, poslao mejl Nemcima i obavestio ih o prispeću ove druge pošiljke. Ne verujem, nakon što sam video koliko su bili poslovni, da će sada tražiti od mene da im platim i ovu drugu komandu.
U stvari, problem je u tome što ovi naši lokalni lopovi sprovedu postupak carinjenja pre nego što klijenta obaveste o prijemu pošiljke. Na taj način oni u većini slučajeva ubede ljude da su u obavezi da plate carinu i PDV iako ljudi možda ne bi prihvatili pošiljku, koju bi poštanska služba u tom slučaju morala da vrati pošiljaocu.
Sa mnom to neće moći.
Ja pošiljku nisam primio i odbijam da platim troškove carinskog postupka koji nisam tražio i započeo. Moraće to da reguliše DHL.
Ja sam samo pomislio da, ako se pojavi neko ko je zainteresovan za komandu, obziorm da je već u Beogradu, da Nemcima uplatim pare i da novi vlasnik komandu dobije bez čekanja.
Ukoliko ne bude zainteresovanih do ponedeljka, tako ću i u raditi - komanda ide u Nemačku, odakle je i došla, a DHL neka razmisli sledeći put da li će da počne carinjenje pošiljke bez naloga i saglasnosti primaoca.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju