NAUTIČKI E-SHOP > SVB.de i Segelladen.de
SVB.DE Narucivanje iz inostranstva
mossi:
--- Citat: Arsa 06, 04, 2012, 00:43:53 pre podne ---Dok ne upropastim i ovu temu ne odustajem. sajkaca
... ANONIMUS
--- Kraj citata ---
ha ha ha ha ha
poljo:
--- Citat: Arsa 06, 04, 2012, 00:43:53 pre podne ---Dok ne upropastim i ovu temu ne odustajem. sajkaca
... ANONIMUS
--- Kraj citata ---
Za ovo skidam kapu do crne zemlje ...odavno bolje i tacnije izjave nije bilo . Ovo ima da se zapise kao zvanicna krilatica F odelenja
LSI:
Molim vas da obratite pažnju na ovu informaciju.
Danas, po povratku iz inostranstva, zatekao sam obaveštenje da me na pošti čeka paket - stigla je komanda gasa i menjača iz Nemačke! Po drugi put!
Izgleda da je paket koji je bio zagubljen, ipak stigao na moju adresu.
Radi se o sledećem:
Top Mount Single Lever Control B700TS, TX - Single Lever Control B 700TS / Top Mount
Art.No.: 16103 - slika u prilogu.
To je jednoručna komanda gasa i menjača - konstrukcija za montažu na komandni pult.
Obzirom da komanda košta 165,37 evra i da je za potrebe carine i PDVa potrebno platiti još 5.826,95 dinara (pisao sam već o ovim troškovima), zanima me da li ima nekog zainteresovanog koji je spreman da plati ovaj iznos?
Ukoliko se niko ne javi do ponedeljka u podne, paket ću vratiti u Nemačku.
Zainteresovani mogu više o samoj komandi da vide na početku ove teme.
igorbos:
Lazo,ta,malo u skladu sa balkanskim duhom napravite se ludi i dostavite vec uplacenu potvrdu na prvu posiljku i sacekajte reakciju.
hi
LSI:
--- Citat: igorbos 12, 04, 2012, 20:21:04 posle podne ---Lazo,ta,malo u skladu sa balkanskim duhom napravite se ludi i dostavite vec uplacenu potvrdu na prvu posiljku i sacekajte reakciju.
hi
--- Kraj citata ---
Igore, Igore...
Pa, ja u životu nisam tako nešto uradio. Zar sada da počnem?
Nije to za mene. A i ne bih mogao da dozvolim da budem umešan u tako nešto jer bi to bio samo kamenčić više u mozaiku o Srbiji i Srbima koji zapadnjaci decenijama slažu da bi opravdali sve ono što nam rade.
Ako se niko ne javi - ide komanda nazad u Nemačku!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju