NAUTIČKI E-SHOP > SVB.de i Segelladen.de
SVB.DE Narucivanje iz inostranstva
Kapetan:
taj visak delova posalji meni :)
IKA:
E pa gosn Lazo stvarno treba da uđeš u legendu.
Na osnovu svega navedenog , nije mi jasno kako si zaključio da svi treba da koriste ovakav način kupovine.
Usput, nije mi jasno da pored svih službenih putovanja po belom svetu ne kupi u nekoj od posećenih zemalja komandu, već naruči preko svb-a. Vidim u toj odluci i kapetanov uticaj , a to samo govori koliko Kapetana treba slušati. A za te pare komanda zaista mora biti ; šmekerska,.
LSI:
--- Citat: IKA 05, 04, 2012, 19:36:47 posle podne ---E pa gosn Lazo stvarno treba da uđeš u legendu.
Na osnovu svega navedenog , nije mi jasno kako si zaključio da svi treba da koriste ovakav način kupovine.
Usput, nije mi jasno da pored svih službenih putovanja po belom svetu ne kupi u nekoj od posećenih zemalja komandu, već naruči preko svb-a. Vidim u toj odluci i kapetanov uticaj , a to samo govori koliko Kapetana treba slušati. A za te pare komanda zaista mora biti ; šmekerska,.
--- Kraj citata ---
Dragi moj IKO,
Moja preporuka se odnosi na to da prodavci iz inostranstva, sudeći po ovom iskustvu, nisu prevaranti, spremni su da razumeju problem i da učine koliko mogu da Gospodin Kupac bude uslužen u najkraće vreme za sve svoje pare.
Iznenadili bi se mnogi kada bi znali koliko malo vremena imamo mi koji mnogo putujemo za svoje lične potrebe. Ta putovanja najčešće se svode na put do odredišta, mesta sastanka, i povratka, a ono izmedju je najčešće rad od jutra do mraka, što na kojekakvim predavanjima, raspravama, zajedničkim obrocima... Malo vremena ostaje za turizam ili "šoping". To je ono što se naziva "druga strana medalje", jer većina ljudi iz okruženja vidi samo onu prvu koja se svodi na: "Blago tebi. Stalno putujueš negde!"
I na kraju, Kapetan nije ništa kriv za ovo što se meni desilo (osim ako ne bih hteo da ga krivim što nije hteo da ovu komandu poruči i uveze za mene - a lepo sam ga zamolio!).
deda:
Dobro a gde je slika komende sa sve viskom delova?Sa akcentom na taj visak!!
LSI:
--- Citat: deda 05, 04, 2012, 20:36:47 posle podne ---Dobro a gde je slika komende sa sve viskom delova?Sa akcentom na taj visak!!
--- Kraj citata ---
Kakvi ste vi baksuzi!
A posle kažete da ja pišem opširno. Očigledno je da ono što sam napisao nije bilo dovoljno jasno jer sam se trudio da bude kratko.
Nema viška!
Radi se o tome da na slici dela iz kataloga, taj metalni deo na koji se kače sajle nije bio prikazan!
I sad kad je sve stiglo, meni se čini da je ta komanda mnogo glomaznija nego što sam ja hteo.
A sliku ćete videti kad komanda bude postavljena.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju