NAUTIČKI E-SHOP > SVB.de i Segelladen.de
SVB.DE Narucivanje iz inostranstva
Kapetan:
--- Citat: LSI 24, 02, 2012, 17:25:38 posle podne ---Prošlo je dosta vremena od kada je Kapetan objavio ovu informaciju, a ja sam tek danas uspeo da odvojim nekoliko minuta za ovo. I zasita - samo nekoliko minuta.
U 08:07 dobio sam potvrdu registacije u njihovoj listi kupaca.
U 08:12 dobio sam potvrdu toga šta sam poručio, uz objavljen tekst mojih napomena.
U 13:23 dobio sam potvrdu porudžbine u kojoj je potvrdjena moja adresa, cena bez VATa, sa istaknutom cenom isporuke - sve onako kako sam tražio.
Potvrdio sam saglasnost i sada očekujem da mi za desetak dana stigne jednoručna komanda i to po ceni od 134,37 evra i uz trošak isporuke od 31,00 evra. Ukupno: 165,37 evra. Videćemo koliko će me koštati carinska procedura...
--- Kraj citata ---
LSI ja napisah da preporucujem da se naruci preko 200 evra bas zbog tih 30 evra postarine , da su uzeo recimo automatski prsluk uz to ne bi ti skocila cena postarine veruj mi...
Kapetan:
/a jel vam onomad na PP-u lepo rekoh da sami prodjete proceduru ?
da nista nije komplikovano...
i jesam bio u pravu ?
LSI:
--- Citat: Kapetan 24, 02, 2012, 17:41:17 posle podne ---/a jel vam onomad na PP-u lepo rekoh da sami prodjete proceduru ?
da nista nije komplikovano...
i jesam bio u pravu ?
--- Kraj citata ---
Nisam ja ni mislio da je komplikovano, samo to: "onomad" bilo je u januaru a ja sam jutros "ukrao" par minuta za svoju dušu...
Ovo što sam napisao u prethodnoj poruci namenjeno je onima koji možda imaju rezerve prema ovakvim stvarima kako bi shvatili da u belom svetu poslovi mogu da se urade malo druačije nego ovde kod nas.
Možda će ovakve stvari jednom postati normalne i kod nas.
LSI:
--- Citat: Kapetan 24, 02, 2012, 17:40:33 posle podne ---
LSI ja napisah da preporucujem da se naruci preko 200 evra bas zbog tih 30 evra postarine , da su uzeo recimo automatski prsluk uz to ne bi ti skocila cena postarine veruj mi...
--- Kraj citata ---
Ma, ne sumnjam ja ali kad pomislim koliko mi para još treba da završim čamac - prsluk još nije na redu, pa da je stoput automatski... a ova jednoručna komanda je čisto moj ćef. Nešto za moju dušu (dok mi je žena ne uzme).
njegos68:
--- Citat: LSI 24, 02, 2012, 17:25:38 posle podne ---
--- Citat: Kapetan 17, 01, 2012, 16:55:42 posle podne ---www.svb.de
A naravno da imaju i ONLINE shop gde mozete pretrazivati i narucivati robu...
SVB ONLINE SHOP
Pri kupovini iz SVB-a obavezno im prvo posaljite mail i zamolite ih da vam skinu VAT posto cete ga verovatno platiti pri uvozu , oni ce to vrlo rado uciniti i poslati vam fakturu bez njihohovog PDV-a..
Ovu fakturu mozete platiti na vise nacina:
-Preko firme (racunajte na troskove spedicije od 35 evra bez obzira na iznos)
-Preko Banke (mozete kao fizicko lice poslati novac)
-Putem VIZA kartice (najbolja varijanta)
UKUPNI TROSKOVI:
-CENA PROIZVODA umanjena za njihov PDV (19%)
-Cena transport od 15-40 evra
-Carina 5% , obavezno napomenite kada odete da preuzmete robu da je roba za nauticku upotrebu i inda je carina samo 5%
-PDV 18%
...
Rok za isporuku je recimo 2 nedelje... Ali mozete pratiti putem trackinga vasu robu,...
Ako ima jos nepoznanica pitajte ...
--- Kraj citata ---
Prošlo je dosta vremena od kada je Kapetan objavio ovu informaciju, a ja sam tek danas uspeo da odvojim nekoliko minuta za ovo. I zasita - samo nekoliko minuta.
U 08:07 dobio sam potvrdu registacije u njihovoj listi kupaca.
U 08:12 dobio sam potvrdu toga šta sam poručio, uz objavljen tekst mojih napomena.
U 13:23 dobio sam potvrdu porudžbine u kojoj je potvrdjena moja adresa, cena bez VATa, sa istaknutom cenom isporuke - sve onako kako sam tražio.
Potvrdio sam saglasnost i sada očekujem da mi za desetak dana stigne jednoručna komanda i to po ceni od 134,37 evra i uz trošak isporuke od 31,00 evra. Ukupno: 165,37 evra. Videćemo koliko će me koštati carinska procedura...
--- Kraj citata ---
A jesu li to komande za kosilicu? kgk stri P.S. Lazo .izvini ,nisam mogao da izdržim... tamburanje
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju